Smink & Makeup

Ilyen is van már! Vízálló High Impact Mascara a Clinique-től

2013. március 20. Katushka

A kedvenc Clinique szempillaspirálom a High Impact volt, úgyhogy én nagyon üdvözöltem a hírt, hogy végre vízálló kivitelben is elérhető! Az új High Impact Waterproof Mascara azok számára készült, akik a magas páratartalom, a rohanás, és az edzés ellenére is drámai szempillákra vágynak egész nap. A Clinique a High Impact Mascara díjnyertes technológiáját módosítva biztosított akár 12 órás tartósságot a vízálló festék számára.

High Impact Waterproof Mascara INTL HIRES.jpgA festék szempilla-hosszító polimer alapja azonnal növeli a pillák térfogatát, az exkluzív spirálfej merev rostjai könnyedén átfésülik a pillákat. Gyorsan és egyszerűen biztosítja a tágra nyitott szemek drámai hatását.

 A vízálló összetétel ideális az aktív életet élő nők számára. A pillákat egyenletesen fedő, víztaszító film azonnal dússá, hosszúvá és intenzív színűvé varázsolja a szempillákat. Sminklemosóval könnyen eltávolítható. És az ígéretek szerint garantáltan nem kenődik el, és nem töredezik sem melegben, sem hidegben.  

Szemészetileg tesztelt, kontaktlencsét viselők és érzékeny szeműek számára is megfelelő. A High Impact Waterproof Mascara fekete színben kapható a Clinique szaküzleteiben és az ajánlott fogyasztói ára 5.700 Ft. Természetesen mint minden Clinique termék ez is allergiateszttel vizsgált és 100% illatanyagmentes.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása