Smink & Makeup

Pasztell színek - felnőtteknek

2013. március 24. spacegirl

A pasztell színeket általában két helyen lehet látni: tinédzsereken és a kifutókon. Pedig ezek az árnyalatok nagyon jól hordhatók, csak néhány apróságra érdemes odafigyelni. Az alábbi tippek Fiona Stiles sztársminkestől származnak.

pastel_shadow.jpg

1. Használj szemhéjpúder alapot! A pasztel színek könnyen elszürkülnek vagy eltűnnek, különösen sötétebb tónusú bőrön. A szemhéjpúder alapozó használata egyébként is ajánlott, de ezeknél a színeknél nyugodtan mondhatjuk, hogy kötelező. A szezon legjobban viselhető színei a kékeszöld, korall és a vibráló kékek.

2. Adj hozzá feketét! A pasztell színek édességét ellensúlyozandó, használj egy adag feketét. A fekete tusvonal és szempillaspirál sikkessé, modernné és éretté teszi a megjelenést.

3. Kombináld a színeket! Semmiképpen se egy szín legyen a teljes szemhéjadon, használj egy sötétebb árnyalatot a szem külső sarkában. A pasztell színt ne vidd feljebb a mélyítővonalnál, ahol is használj egy hidegebb, szürkésbarna árnyalatot. Azt is megteheted, hogy a pasztell színt a vízvonalon viseled. Az alsó pillasoron színes spirállal merészebbé teheted a megjelenésedet.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása