Smink & Makeup

Sminkek Michael Kors-tól

2013. április 13. spacegirl

michael-kors01.jpg

Az utóbbi időben Michael Kors lett az egyik legfelkapottabb dizájner és márka, minden valamire való divatbloggernek van legalább egy táskája vagy órája tőle (még nekem is :). Nagyon jól hordható darabjai vannak, amiket szerencsére némi spórolással azért be lehet vállalni, és a szerencsésebb országokban az outletekben egészen fájdalommentesen hozzájuk lehet jutni (így tettem szert anno én is egy felsőre tőle).

page-one.jpg

Idén augusztusban Kors a smink bizniszbe is belép, együttműködésben a smink- és parfümlicenszét kapó Estee Lauder divízióval, az Aramis and Designer Fragrances-szel. Három kollekció érkezik, a Sporty, a Sexy és a Glam, mindegyikben egy-egy parfümmel és sminkekkel: két rúzs ($24), két szájfény ($24) és két körömlak árnyalattal ($18). Érkezik még három bronzosító púder is ($50), illetve fényvédő és testápoló termékek.

michael-kors02.jpg

Az USA-ban az első évben csak a Macy's-ekben lehet majd kapni őket, de Kanadában a The Bay üzletekben és világszerte a Michael Kors üzletekben is elérhetők lesznek. A print és tévé hirdetés egyébként nem más, mint Mario Testino munkája, méghozzá Kors múzsájával, Karmen Pedaruval.

michael-kors03.jpg

Hogy tetszik nektek ez a kollekció?

via WWD

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása