Smink & Makeup

Új Eucerin Sun Napozó termékek

2013. április 21. blondiegirl

Sokáig kellett rá várni, de úgy tűnik, hogy végre megérkezett a tavasz. Ezen a hétvégén már újra tudtam hinni benne, hogy idén sem marad el a nyár :)

nyar.jpg

A munkahelyemen is érzem, hogy mindenkinek egyből jobb kedve lesz, ha előbújik a Nap. Ilyenkor a gondok is kisebbek, vagy ha nem, elég egy kávé a parkban és máris új lendülettel ülünk le az asztalainkhoz. A kutyasétáltatások hosszabbak, jöhetnek a kirándulások és végre a hobbikerti munkák is haladnak. Vigyázni kell azonban a tavaszi időjárással, mert észrevétlenül lehet megfázni, később pedig a nagy nekivetkőzés következtében leégni könnyű. Sőt, az arcunk jóval előbb megpirulhat, amitől eleinte „csak” pigmentfoltok jelennek meg a rajta, később - vagy inkább túl hamar - ráncosodni kezd.

A napvédő krémek használata elengedhetetlen. De milyen faktorszámú krémet válasszunk? Az FF értéket megszorozva a bőr saját védekezési idejével megkapjuk a leégés nélküli napon tartózkodás maximális hosszát.

tabla.jpg

A túlzott napfény veszélyeit hosszasan sorolhatnánk, íme néhány példa, nemcsak riogatásnak: szemkárosodás, napégés, napszúrás, napallergia kialakulása stb. Tehát a Nap nemcsak endorfin és D-vitamin. Hiába hallunk, olvasunk erről tavasztól nyárig minden évben, nekem is több olyan ember él a környezetemben, családomban, akik még közvetlenül napozáskor sem kenik be magukat. Úgy kell veszekedni velük. Legnehezebben az arcunkra kenünk fényvédő krémeket, mert általában olajosak és csillognak.

Ennek megelőzésére rukkolt most elő új termékekkel az Eucerin. Az Eucerin Sun Mattító napozó fluid FF50+ mattító hatású, könnyű krém, amit érzékeny, pattanásos bőrűek is használhatnak. Vízálló és illatanyag-mentes. Ajánlott fogyasztói ára: 4.300 Ft.

Sun-Fluid-50-Kombi.jpg

Az Eucerin Sun Napozó krém arcra FF50+ inkább normál vagy száraz bőrre ajánlott. Szintén használhatják nagyon érzékeny bőrűek is és ez is vízálló, mint a mattító fluid. Ajánlott fogyasztói ára: 4.300 Ft.

Ahhoz, hogy az 50+ faktort ténylegesen elérjük, egy kávéskanálnyit kell felvinni. Az egyéb szabadon hagyott részeket sem szabad kihagyni, mint a fül, nyak, ajkak, dekoltázs. Érdemes a napi arcápolási rutint a következőképpen kialakítani:

1. tisztítás
2. hidratálás, ránctalanítás
3. napvédő fluid
4. smink

A termékcsalád további újdonságai:

Eucerin Sun extra könnyű naptej FF30 a már lebarnult bőrre jaánlott. Természetes antioxidánst tartalmaz (Licochalcone), ami segít a bőr mélyebb rétegeiben található sejteknek a napsugárzás káros hatásit kivédeni. Ajánlott fogyasztói ára: 5.040 Ft.

Eucerin Sun színtelen napozó spray FF50 aknés, pattanásos bőrre is használható, mert nem tömíti el a pórusokat. Ajánlott fogyasztói ára: 5.760 Ft.

visual_sonnenempf_haut.jpg

Vigyázzatok a bőrötökre!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása