Smink & Makeup

JÁTÉK: Nézd meg velünk premier előtt A hívást!

2013. április 22. spacegirl

Halle Berry állandó szereplője a Makeup Blognak, mert - bár nem egy átváltozóművész - gyakorlatilag sohasem hibázik a vörös szőnyegen, a sminkje és frizurája mindig tökéletes. Annak fényében, hogy idén lesz 47 éves, még inkább leesik az állam minden alkalommal, hogy milyen szuperül néz ki. Most pedig az az örömteli hírem van a számotokra, hogy premier előtt megnézhetitek velünk a gyönyörű színésznő legújabb filmjét, A hívást!

hivas_halle_berry.jpg

Kép: IMDb

A sztori:

A hívás (18 éven felülieknek!)

Casey-t (Abigail Breslin) egy bevásárlóközpont parkolójából rabolják el. Segélykérő telefonhívása a tapasztalt operátorhoz, Jordanhez (Halle Berry) fut be. A lány megmentésére forró nyomon indult nyomozást nehezíti, hogy Casey eldobható telefonjának pozícióját nem tudják bemérni, valamint, hogy elrablója a rendőrséget félrevezetve többször is autót cserél. Terve azonban nem tökéletes és sikerül beazonosítani személyét. Mivel nyilvántartott lakcímén már nem áll ház, a rendőrség a gyanúsnak vélt szomszédos házat rohanja le, eredménytelenül. Jordant nem hagyja nyugodni a helyzet és maga is a helyszínre megy. Mialatt a szomszédos házban kutat nyomok után egy, a telefonhívásokból ismerős zajra lesz figyelmes. A hang forrását követve egy csapóajtóra bukkan.

Forrás: Port.hu

Hogyan vehetsz részt?

A játékban azok vehetnek részt, akik feliratkoznak a Makeup Blog napi hírlevelére! (Ha már korábban feliratkoztál, és szeretnél részt venni a játékban, akkor is add meg itt az email címedet! A hírlevélről a későbbiekben egy kattintással le tudsz iratkozni, ha nem tetszik, a címedet más célra nem használjuk, harmadik félnek nem adjuk ki.)

Meddig tart a játék?

A játékra április 26-án éjfélig jelentkezhettek! A nyerteseket április 28-án éjfélig értesítjük a játékban megadott email címen.

Mikor lesz a vetítés?

A vetítés április 30-án lesz a Lurdy házban, 20 órai kezdettel.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása