Smink & Makeup

Megújult a Lancome ikonikus széruma, a Genifique

2013. május 08. spacegirl

ADVANCED_GENIFIQUE_AD_Lou.jpg

Genifique 3 év alatt igazi ikonikus termékké vált, ez a Lancome világszerte egyik legnagyobb darabszámban eladott terméke, s közben 130 nemzetközi díjat is elnyert. Az Ázsiában "kis fekete üvegnek" is nevezett "Fiatalság Aktiváló" nők millióinak épült be a napi bőrápolási rutinjába reggel és este egyaránt. Az elmúlt pár év kutatásai alapján a Lancome most megújította a szérumot, hogy még hatékonyabbá tegye. Az új Advanced Genifique egy olyan bőrápolási termék lett, amely azt ígéri, hogy javítja és működésbe hozza a fiatalos arcbőr jeleit.

A kutatások során a Lancome újrafogalmazta a fiatalos arcbőr definícióját és 10 klinikailag mérhető jel köré építette. Ez a definíció most első alkalommal egyaránt figyelembe veszi a szemmel látható (amit a nők a tükörben látnak és amit mások észlelnek velük kapcsolatban) és a tapintható változásokat (amit a nők az ujjaikkal érzékelnek, valamint amit a szakértők képesek értékelni). Az öt látható jel a szarkalábak, a mély ráncok, a ragyogás, az egységesség és az egyenletesség, az öt tapintható jel pedig a textúra, a rugalmasság, a tónusosság és feszesség és a megereszkedettség. Az új Advanced Genifique szérum ezt a 10 látható és tapintható jelet célozza meg.

Nappal és éjszaka az új Advanced Genifique dupla hatékonysággal fejti ki hatását. Azt ígéri, hogy már az első használat után simábbnak és ragyogóbbnak tűnhet az arcbőr. 1 héten belül a bőr fiatalabbnak látszhat, akár 8 hét elteltével a fiatalos arcbőr mind a 10 jele javulhat. Friss és könnyű textúrája azonnal felszívódik, feltölt és selymes érzetet hagy maga után.

Ami a megjelenését illeti, az ikonikus "kis fekete üveg" kívülről változatlan maradt, de a szérum formulája és az ezüst kupak is megváltozott. Ez utóbbi tetejét az emblematikus Lancome rózsa díszíti. A leglátványosabb változás az önadagolós pipetta, amely képes az egy alkalomra elegendő ideális mennyiségű szérumot felszívni és egy nyomással adagolni.

Az új Advanced Genifique bevezetése alkalmából húsz művész - fényképészek és illusztrátorok - a szérum szimbolikus árnyalakjának szentelték a figyelmüket, és igyekeztek az üveg vonalait és a már első pillantásra felismerhető fekete árnyképet ábrázolni.

genifique_kis_fekete_uveg.png

Az új Advanced Genifique 2013 májusától kapható a Lancome Szépségszigeten a WestEndben, illetve a márkát forgalmazó parfümériákban. 

Ajánlott fogyasztói ára:

  • 20 ml: 13.900 Ft
  • 30 ml: 22.900 Ft
  • 50 ml: 29.800 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása