Smink & Makeup

Új márka hazánkban - Paese

2013. május 09. Katushka

Pár hónapja láttam a Make Up Plaza oldalán, hogy új márkával bővült a kínálatuk. Azóta volt szerencsém kipróbálni pár terméket tőlük és mondhatom, hogy szinte minden termékkel elégedett voltam, amit próbáltam. Most a márkáról olvashattok egy picit bővebben. 

Paese_3.jpgA Paese márka mára már világszerte ismerté vált. Angliában, Dubaiban, Lengyelországban, Oroszországban, stb. nagy népszerűségnek örvend. Hazájában a legkiválóbb kozmetikus díját kapta meg, melyre büszke a cég és a hazai kozmetikai ipar is elismerte. Népszerűségét kitűnő és széleskörű alapozóinak, primerjeinek, korrektorainak, fixálóinak, púderjeinek köszönheti. Elsősorban a tökéletes arcbőr elérése a márka célja, ezért nagy hangsúlyt fektet az arcbőr szépségére. Termékei mind saját fejlesztésűek. 

Paese_1.jpgKitűnőek a rúzsai és szájkontúrceruzái. Egyik leghíresebb terméke a rizspúder, melyet nem csak az arab és ázsiai világban használnak mostmár előszeretettel, hanem az európai nők is felfedezték. A Paese ecseteire nagy hangsúlyt fektetnek, kitűnő minőségűek.

Paese_2.jpgTermékei jóval felülmúlják saját kategóriájában az ár-minőség arányát a minőség javára. Az utóbbi időkben bővítette termékkörét körömlakkal és parfümmel is. Termékei professzionális felhasználásra is javasoltak, de a lakosságot is megcélozza. Dekorkozmetikumai a mindennapokban nyújtanak segítséget bőrünknek a természetes szépségének kiemeléséhez. A kedvező ár nem a méréskelt design-nak köszönhető, hanem a hazai gyártásnak és forgalmazásnak.

Forrás:Make Up Plaza

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása