Smink & Makeup

Ez is beragyoghatja a napod - Guerlain Gloss d'Enfer

2013. május 18. Katushka

Igaz, hogy manapság minden egyre drágább, az embereknek pedig egyre kevesebb az elkölthető pénze, így nem igen telik igazi luxus dolgokra. Ettől függetlenül az ember lánya mindig szeretne egyre szebb és elegánsabb lenni. Az a mondás járja, hogy ha nem is tudsz magadnak luxustáskát venni, egy luxusszájfényt talán még megengedhetsz magadnak. Nekem viszonylag kevés drága luxustermékem van, de ami van, az nagyon nagy becsben van tartva. Amikor azokat használom, akkor elkap az az életérzés, hogy egy kis luxust igenis én is megengedhetek magamnak. Ilyenkor az is bőven elég, ha csak én tudom, hogy a rúzs rajtam épp egy Chanel, mégis jobban érzem ettől magam. Persze ettől a munkám nem lesz kevesebb, nem lesz több pénzem és a problémáim sem oldódnak meg, de bármikor a tükörbe nézek, akkor jó érzés tölt el. Nem gondolom, hogy ez felszínesség lenne, egyszerűen csak legális kedélyjavító :) Pont ilyen kedélyjavító kategória számomra a Guerlain is.

guerlainlipnails2013collection1.jpg

A Guerlain Gloss d'Enfer kollekciója abszolút csajos, arról nem beszélve, hogy például a szájfény magas fényének köszönhetően optikailag az ajkak is nagyobbnak tűnnek. Egyszerre glamúr és érzéki. Az ígéretek szerint nagyon lágy a textúrája, ezáltal könnyedén felvihető és erősen pigmentált, tehát nem is kell belőle sokat használni. Nincs ragacsos érzete.

Összesen 20 színben érhető el a szájfény vonal, ami közül kizárt, hogy ne találjuk meg a hozzánk illő színt.

Guerlain Gloss d'Enfer lipstick all.jpg

Ezekhez a szájfényekhez természetesen körömlakk is dukál, így azokat is megtaláljátok a Guerlaint forgalmazó parfümériákban, például a Douglas-ban.

Guerlain-Gloss-DEnfer-and-Colour-Lacquer-for-Summer-2013-nails.jpg

Érdemes velük legalább egy próbát tenni, mert számomra szerelem volt első használat után.

Ti melyik színt választanátok a kínálatból?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása