Smink & Makeup

L'Oreal Paris: Cannes Look limitált kiadás

2013. május 21. spacegirl

loreal_cannes_modell2.jpg

A L'Oreal Paris mindig nagy erőkkel készül a Cannes-i Filmfesztiválra, ami nem is csoda, hiszen rengeteg szépségnagykövete vesz részt rajta. Most először, a rangos eseménnyel egy időben különleges, limitált sminkkollekcióval is jelentkezett a márka. Fényesen ragyogó textúrák és titokzatos, érzéki színpompa jellemzi a kollekciót.

A kollekció fő eleme a Volume Million Lashes L’OR NOIR szempillaspirál.

VML_cannes.jpg

Az éjfekete színű spirál arany pigmentekkel van gazdagítva és azt ígéri, hogy szálanként szétválasztja, íveli és dúsítja a pillákat. A kollekció része a Gel Intenza zselés tus, a Color Riche ajakrúzs Perfect Red árnyalata, illetve a Color Riche lakkok fekete árnyalata és arany fedőlakkja.

loreal_cannes_korom.jpg

Így készítsd el a sminket lépésről lépésre:

loreal_cannes_modell.jpg

"Az arc ragyogóan természetes küllemét a LumiMagic folyékony alapozóval tökéletesítjük. Enyhén púderezzük le a T-zónát. Bronzfényű arcpirosítóval nagyon finoman emeljük ki az arccsontot.

A szemkiemelés első lépéseként a Gel Intenza tartós krémtussal kontúrozzuk alul-felül a szemet, emeljük ki a vízvonalat. Utána a Color Riche grafitfekete színnel készítsünk el egy füstös szemet, majd a kontúrszéleket satírozzuk el. A Color Riche aranyfényű szemhéjpúdert satírozzuk a felső szemzugtól a mélyítővonalra végig. Végül a Volume Million Lashes L’OR NOIR, különleges, éjfekete, arany pigmentekkel gazdagított dúsító és ívelő szempillaspirállal fessük ki szempilláinkat.

Ajkunk ünnepi érzékiségét emeli a Color Riche Perfect Red szenvedélyes árnyalata.

ColorRiche-ajakruzs.jpg

Körmeink ragyogásához a Color Riche fekete színt tegyük fel, száradása után az arany top coattal tegyük egyedivé."

Nail Polish2.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása