Smink & Makeup

Egy kis luxus a mindennapokban is kell - Guerlain szájfényeket teszteltünk

2013. május 22. Katushka

Pár napja már megmutattam nektek, hogy milyen szépséges Guerlain szájfények várnak Titeket, ha bementek a nagyobb parfümériákba. Végre volt időm befotózni a két kedvenc szájfényemet, amiket nemrég kaptam. Az egyik szín az nagyjából bármikor tökéletes választás. A másik is, viszont annak egy picit feltűnőbb a színe, így azt csak olyankor kenem fel, amikor kicsit nagyobb feltűnést akarok kelteni :)

guerlain gloss denfer teszt_.JPG

Mind a két szájfény az ígéreteknek megfelelően nagyon kényelmes viselet. Egyáltalán nem ragacsos, nem csúszós, pont annyira sűrű, amennyire annak kell lennie. Nem szárítja az ajkakat, épp ellenkezőleg. Azután is puha marad a száj, amikor a szájfény lekopott. Szájfényhez képest egészen jól pigmentált, de nem kell olyan vad színekre számítani, mint amilyen a tokban látható, ez a legtöbb szájfénnyel így van. Nem mondanám őket tartósnak, de ha vigyázunk rájuk, akkor 1-2 órát kibírnak. Ami annyira nem tetszik, hogy viszonylag kevés festékanyag van az aplikátoron, ezért többször bele kell tunkolni a színbe a kis szivacsos fejet. Kellemes, egyáltalán nem zavaró illata van. Ezeknek a szájfényeknek óriási előnyük, hogy nagyon magas fényük, már-már vizes hatású finish-ük van, így az ajkak is teltebbnek hatnak.

La Petite Roba Noire 463

Ez az a szájfény, ami abszolút alkalmas a mindennapokban, legyen szó munkahelyről, vagy buliról. Multifunkcionális darab. Már az eredeti képen is jól látszik, hogy tele van apró csillámokkal, ami egy kicsit megbolondítja ezt az amúgy egyszerűbbnek tűnő szájfényt. 

guerlain gloss denfer 463 teszt (1).JPG

guerlain gloss denfer 463 teszt (4).JPG

guerlain gloss denfer 463 teszt (2).JPG

guerlain gloss denfer 463 teszt (3).JPG

guerlain gloss denfer 463 teszt.JPG

guerlain gloss denfer 463 teszt (5).JPG

Prune Zip 471

Ez pedig az az árnyalat, ami még mindig simán vállalható hétköznap is, de mégis picit feltűnőbb, mint az előző. Ebben nem véltem felfedezni csillámokat, viszont ennek a színe is picit teltebb, mint a La Petite Robe Noire. Ez a szín is még elbírja az erősebb szemsminket, de azért jól meg kell gondolni, hogy mikor viselünk erős szemet és élénk szájfényt/rúzst, mert visszatetsző lehet az összhatás.

Guerlain gloss denfer Prune zip 471 (5).JPGGuerlain gloss denfer Prune zip 471 (6).JPG

Guerlain gloss denfer Prune zip 471 (4).JPG

Guerlain gloss denfer Prune zip 471 (1).JPG

Guerlain gloss denfer Prune zip 471 (2).JPG

És ha valaki nem tudná, most pár napig 10%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni többek között ezt a szájfényt is minden Douglas Parfümériában.

Ti milyen színű szájfényt vagy rúzst szoktatok használni a mindennapokban?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása