Smink & Makeup

Tartós, kompakt alapozó Bobbi Browntól

2013. május 27. Katushka

Bobbi Brown úgy gondolja, hogy ami nem látszik, az tesz igazán különlegessé. Épp ezért fejlesztették ki a hosszantartó Long-Wear Even Finish Compact Foundationt, amely egy a bőr tónusához és textúrájához tökéletesen alkalmazkodó kompakt alapozó, ezáltal sosem lesz maszk hatású. Az ígéretek szerint 12 órán keresztül tart olajos és fényes hatás nélkül. 

bobbi brown long wear even finish compact foundation products.jpg

Különleges összetételének köszönhetően az első por alap elnyeli a felesleges olajat a bőrön, a második komponens pedig természetes és egységes színt ad a bőrnek. A korábbi, már jól bevált "Long-Wear" formula garantálja, hogy az alapozó akár 12 órát is kibír az arcon. És hogy még miért nagy találmány ez az alapozó? Például azért, mert rengeteg anti-oxidánst tartalmaz a C és E vitaminok mellet.

bobbi brown long wear even finish compact foundation product.jpg

Rengeteg árnyalatban elérhető ez a Long-Wear Even Finish Compact Foundation, úgyhogy kizárt, hogy valaki ne találja meg a saját bőrszínének megfelelő darabot. Ezek közül nem biztos, hogy itthon mindegyik árnyalat elérhető lesz majd, de az alapszínekre mindenképp számíthatunk. Felviteléhez szivacsos aplikátort javasolnak, de én azt személy szerint nem szeretem. Én azt javaslom, hogy kompakt púderhez is ecsetet használjatok, mert azzal sokkal szebben lehet dolgozni!

bobbi brown long wear even finish compact foundation shades.jpg

Katie Holmes, mint a Bobbi Brown Cosmetics arca természetesen ezen a kampányfotón ezt az alapozót viseli Natural árnyalatban.

bobbi brown long wear even finish compact foundation katie holmes.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása