Smink & Makeup

Clinique Superdefense CC krém SPF 30

2013. május 29. Katushka

A természetesen ragyogó bőr a kicsattanó egészség jele. A Clinique vezető bőrgyógyásza azonban megerősítette, hogy a bőr tartása és tónusa néha megváltozik, és a megszokottól eltérően néz ki. A számos környezeti hatást elszenvedő bőrnek segítségre van szüksége ahhoz, hogy üdének tűnjön. A nők manapság multifunkciós termékre vágynak, mely könnyen illeszkedik a rohanó mindennapokba, azonnal és tartós használat mellett is a legjobb formájába hozza a bőrt. Az új Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector azonnali bőrtökéletesítő hatása révén fokozza a bőr természetes ragyogását, miközben hidratálja és védi is a bőrt. A klinikai tesztek kimutatták, hogy a Clinique új CC Cream formulája azonnali és hosszútávú hidratálást biztosít, miközben visszaadja a bőr természetes ragyogását. A Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector egy színkorrigáló bőrápoló termék, mely hidratálja, védi, és tökéletesíti a bőrt.

SD CC Cream with Lens INTL1_.jpg

Színkorrekció

A Clinique kutatói korszerű technológiát alkalmaztak, mely a fény segítségével teszi ragyogóvá és egészséges látszatúvá a bőrt. A kétrétegű színkorrekciós optikai anyagok több dimenziósan verik vissza a fényt és a bőrszínt semlegesítve teszik azonnal természetesen ragyogóvá a bőrt.

A színkorrigáló optikai anyagok láthatóan korrigálnak számos bőrproblémát. A fakó, hamuszürke bőr ragyogóbbá válik; a zsíros bőr sárga tónusa barackszínű ragyogássá változik; a foltos vörösség eltűnik. A bőrhibákat azonnal korrigálva szinte hibátlanná és ragyogóvá teszi a bőrt.

Hidratálás:

A Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector Hyaluron savat tartalmaz, mely azonnal frissítő nedvességgel látja el a bőrt, miközben az olyan vízmegkötő anyagok, mint a Trehalose és a Szorbitol megvédik a páratartalom változásainak hatásai ellen. A bőr azonnal és tartósan hidratálttá válik, és egész nap megőrzi kellemes érzetét.

Védelem:

Az összetétel fényvédők keverékével nyújt védelmet az öregedés UVA/UVB sugarak okozta látható jelei ellen, és a Clinique Superdefense termékeiben is alkalmazott főbb antioxidánsokkal (E vitamin, rozmaring kivonat, Nordihydroguaiaretic sav, Asorbyl Tocopheryl Maleate) védi a bőrt a környezeti hatások ellen, hogy a jövőben is megőrizze egészséges megjelenését.

2013. áprilistól kapható, ajánlott fogyasztói ára: 7500 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása