Smink & Makeup

Új körömlakkok a Clinique-től

2013. május 29. Katushka

Tudtad, hogy naponta átlagosan 200-szor nyúlunk a szemünkhöz? Ezzel a szemünkbe és annak környékére juttatjuk mindazt, amivel ujjaink a nap során érintkeznek. A szem irritációját sok minden válthatja ki. Tudtad, hogy a körömlakk is egy ezek közül, és hatására akár gyulladás is kialakulhat a szem körüli vékony bőrön? A bőrgyógyász társadalom a periorbitális dermatitis, az alsó és felső szemhéj körül jelentkező kiütés egyik okozójának tekinti a körömlakkot. Akik ettől szenvednek, gyakran nem is gondolnak a betegség és a szemkörnyéki bőr megérintése, dörzsölése, és a frissen manikűrözött körmök közötti összefüggésre.

15389-RT-D2-070 In Line Tumble_F_2.jpgA megoldás

„Allergiatesztel vizsgált és 100% illatanyagmentes” márkaként a Clinique kutatói olyan körömlakk formula kifejlesztését tűzték ki célul, mely minimálisra csökkenti a körmök, a bőr, és a szem nemkívánatos reakcióit. Hat évnyi fejlesztést követően a Clinique bemutatta úttörő innovációját, a Different Nail Enamel for Sensitive Skins-t, melynek összetétele minimálisra csökkenti a bőr érzékenységét. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, az érzékeny bőrűek és az érzékeny szeműek számára is megfelelő.

A Clinique átfogó kutatása a biztosítéka annak, hogy az A Different Nail Enamel for Sensitive Skins megfeleljen magas minőségi követelményeinek. Három évnyi kutatás és három évnyi termékfejlesztés áll a Different Nail Enamel for Senstive Skins mögött. A végső, forradalmi formula piacra dobását érzékeny bőrű és érzékeny szemű tesztalanyok részvételével végzett egy hónapos tesztelés előzte meg.  

A kiegyensúlyozott formula erős fényt és csíkmentes felvitelt biztosít. Gyorsan szárad, és nagy színválasztékban, többek közt a Clinique néhány ikonikus színében és szezonális divatszínekben kapható. A körömre fevitt magasfényű lakk a szintén érzékeny bőrre és érzékeny szemekre kifejlesztett, körömlakk alapként és fedőrétegként is használható A Different Nail Enamel Base and Top Coat for Sensitive Skins-szel együtt használva hét napig nem töredezik.

Különleges tervezésű, vékony laposecsetével szabályozható és egyenletesen teríthető a telt színű festék a körömágytól a köröm hegyéig.

15389-RT-D1-044-In Line 12_F_2.jpgA színek

A Clinique körömlakk kollekció 12 állandó színt tartalmaz: Call my Buff, Sweet Tooth, Fizzy, Hi Sweetie, Really Rio, Happy ♥, Red Red Red, Party Red, Black Honey, Indie Rock, Concrete Jungle és Made of Steel.

2013. nyarán 9 limitált szín szélesíti a palettát: 70° and Sunny, Summer in the City, Splish Splash, Hula Skirt, Juiced Up, Pinkini, Grape Ice, Hot Date és Strappy Sandals.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása