Smink & Makeup

Nyári szépségek az Estee Laudertől - Bronze Goddess kollekció

2013. június 02. Katushka

Az Estée Lauder idén nyáron a távoli karibi paradicsom egzotikus szépségét, a tengerpart aranyló homokját és burjánzó pálmafáit idéző csábító smink- és illatkollekcióval kényezteti az érzékeket. Az új, limitált Bronze Goddess kollekció a csillogó víztükör, a lágy, homokos part és a trópusi levegő illatát idéző, csábító és modern sminkkollekció, és a meghitt Bronze Goddess illat segítségével a Karib-szigetek legexkluzívabb nyaralóhelyére repíti viselőjét. Az érzéki élmény a Bronze Goddess színkollekció merész és élénk színkombinációin alapul. A naplemente élénk színfoltokkal tarkított árnyalatai életre keltik az érzékeket, a bronz és más metálos színek merész sminket garantálnak. A mély színekkel, drámai hatásúan kontúrozott szemet a víz csillogó árnyalatai és arany emeli ki, az ajkak gazdagon pigmentált rózsaszínekben és korallszínekben pompáznak, a bőr bronzosan ragyog.

Bronze Goddess 2013 Collection promo.JPG

Pure Color Five Color Eyeshadow Palette Batik Sun - Szemhéjfesték paletta

Az új, limitált Pure Color Five Color Eyeshadow Palette Batik Sun színösszeállítása a mattól a csillogóig terjedő  gazdag zöld, arany, és semleges árnyalatokkal teszi ellenállhatatlanná a tekintetet.

Pure Color Palette in Batik Sun.JPG

Ára: 14 800 forint

Pure Color Liquid Eyeliner Duo - Szemceruza ruha

Az új, limitált, vízálló Pure Color Liquid Eyeliner Duo kétvégű, szivacsos aplikátorú Black Sands  bronzszínnel és feketével kontúrozza a szemet.

Pure Color Liquid Eyeliner Duo in Black Sands.jpg

Ára: 8 500 forint

Sumptuous Extreme Waterproof Mascara Extreme Black - Szempillaspirál

A csábítóan festett szemet a Sumptuous Extreme és az új Sumptuous Extreme Waterproof Mascara Extreme Black teszi tökéletessé, mely felnagyítja és megsokszorozza a szempillákat. A csúcsteljesítményű szempillaspirálok a könnyű Extreme Bold Volume formula és az exkluzív Extreme BrushComber kefe összehangolt munkájának köszönhetően egyetlen vonással hatalmas, merész szempillákat varázsolnak.

Sumptuous_Extreme_Waterproof_Mascara_1.jpg

Ára: 9 900 forint

Pure Color Sheer RollerGloss - Szájfények

A merészen festett szemeket fukszia lilában és a citrusok színben pompázó, ellenállhatatlan ajkak egészítik ki. Az új, limitált, fémgolyós kiszerelésű Succulent és Squeeze színe gyümölcskivonatokkal hidratálja és teszi teltté az ajkakat. A marakuja vagy guajáva licsi ízesítésű szájfények a trópusi nyár friss illatát idézik. 

Pure Color Sheer RollerGloss all.jpg

Ára: 7 900 forint

Pure Color Long Lasting Lipstick - Rúzsok

Az ajkakat a Pure Color Long Lasting Lipstick új, limitált Solar Crush és Fuchsia Fever színe öltözteti a rózsaszín és a mandarin árnyalataiba. Az élénk rúzsok színe hosszú ideig tartós és a viselés során nem fakul.

Pure Color Long Lasting Lipstick all.jpg

Ára: 8 400 forint

Pure Color Nail Lacquer - Körömlakk

A szexi, nyár sminkhez jól illik a Pure Color Nail Lacquer új, limitált színe, a Hot Spell, mely meglepő korallszínt visz a körmökre.

Pure Color Nail Lacquer in Hot Spell_all.jpg

Ára: 6 300 forint

Meleg, napcsókolta ragyogás a bőrön

A Pure Color Illuminating Powder Gelée új, limitált Heat Wave színe, az új Bronze Goddess Powder Bronzer kollekció és az új, limitált Bronze Goddess Luminous Liquid Bronzer lágy, napbarnított fényt visz a bőrre.

A Pure Color Illuminating Powder Gelée Heat Wave színe az innovatív “tribrid” technológia, a True Vision révén egyedülállóan érzéki állagú és színhű, kifinomult, szexi ragyogást visz a bőrre. Fedése építhető, a homokos tengerpartot idéző hullámmintával dombornyomott, rendkívül fényűző zselé csillogásának erejét így kedve szerint építheti a lágy fénytől a merész ragyogásig. 

Pure Color Illuminating Powder Gel‚e in Heat Wave.JPG

Ára: 11 500 forint

Az elegáns kompaktban kapható Bronze Goddess Powder Bronzer fedése ugyancsak építhető: egy rétegben lágyan veri vissza a fényt a bőrről, több rétegben az arc drámai kontúrozásra is alkalmas. A selymesen sima púder mostantól négy színben kapható, így minden bőrszín számára kínál megfelelő árnyalatot. Egész évben mesés ragyogást visz az arc, a vállak, és a dekoltázs bőrére. 

Bronze_Goddess_Bronzers_Expires_Dec_2014.jpg

Ára: 13 900 forint

Alternatívája a könnyű és kellemes viseletű Luminous Liquid Bronzer, mely egyedülálló összetételével, a gyöngyházfényű, fényvisszaverő alapba kevert bronzosító gyöngyökkel teszi természetes hatásúan ragyogóvá a bőrt.

Bronze Goddess Luminous Liquid Bronzer.jpgÁra: 8 200 forint

A kollekció már kapható az Estee Lauder üzletekben.

Nektek hogy tetszik?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása