Smink & Makeup

Nu Skin csomagunk érkezett

2013. június 04. spacegirl

nu_skin_termekek_kollazs.jpg

Sok jót hallottam már a Nu Skin márkáról, de eddig még nem volt alkalmam kipróbálni a termékeiket. A Nu Skin fő alapelve a „mindenből a legjobbat”, ami elsősorban a legjobb alapanyagok felhasználását jelenti. A Nu Skin elsősorban az öregedésgátlás területén jeleskedik, de azon kívül is rengeteg arc- és testápolási termékük van, illetve haj- és szájápolók, fényvédők és dekorkozmetikumok is elérhetők az igencsak széles kínálatban. További jó pont, hogy minden terméknek fent van az összetevőlistája az oldalon.

Maga a Nu Skin márka egyébként több évtizedes múltra tekint vissza, a nyolcvanas évek első fele óta folyamatosan újabb és újabb innovációkkal jelentkeznek. Még 1984-ben az elsők között kezdtek el a termékeikben természetes hidratálókat használni az ásványi olajok helyett. 1999-ben vezették be a Nu Skin 180° öregedésgátló rendszert, ami szintén úttörőnek számított akkoriban:  a természetes hámlasztási folyamat alfa-hidroxisavakkal (AHA) történő felgyorsításával a bőr öregedésének számos hatását tudták csökkenteni akár egy hét alatt. 2001-ben vezették be a peptid technológiát, mely a bőr kollagéntermelését serkenti, illetve a színtelen karotinoidokat is. 2004-től használták az ethocynt, amely látványos bőrfeszesítő hatással bír. Szintén úttörő szerepük volt az otthoni galvanic spa megoldások bevezetésében és terjesztésében.

Abban az arcátlanul szerencsés helyzetben voltunk, hogy választhattunk a termékek közül, úgyhogy ők lesznek azok, akiket mától teszt alá vetünk:

nu_skin_180_aha_kollazs.jpg

Nu Skin 180° AHA Facial Peel and Neutralizer: Nevéhez híven egy kémiai hámlasztóról van szó, és be kell vallanom, hogy erre a termékre vagyok a leginkább kíváncsi. Azt ígéri, hogy elősegíti a fiatalos sejtmegújulást, stimulálja a kollagéntermelést, melynek eredményeképpen halványodnak a barázdák és a ráncok. Elősegíti a durva bőr állagának újjáalakítását. A kémiai hámlasztással halványítja a bőrfelszín elszíneződését. Az útmutató szerint hetente háromszor kell használni tisztítás és tonizálás után. Értelemszerűen először a hámlasztó korongokat, majd utána - legalább 10 perc elteltével - a semlegesítő korongokat kell alkalmazni. Kiszerelés: 25 ml. Ár: 19.370 Ft.

nu_skin_moisture_restore_day_kollazs.jpg

Nu Skin Moisture Restore Day SPF 15: Ez a hidratáló normál-száraz bőrre lett kifejlesztve, színtelen karotinoidokat tartalmaz, ezzel segítve elő a bőr természetes ellenállását a környezeti hatásokkal szemben. A színtelen karotinoidok fokozott védelmet nyújtanak a szabad gyökök okozta károsodás ellen. A hozzáadott 15-ös UVA/UVB védelem szintén segít a nap okozta idő előtti öregedés elleni küzdelemben. Shea-vajat, ligetszpe-olajat és tajtékvirágmag-olajat tartalmaz, melyek megerősítik a bőr természetes vízzáró rétegét és fokozzák a hidratáltság szintjét. A kamilla, búzavirág és székfűvirág kivonatok simítják a bőrt. Kiszerelés: 50 ml. Ár: 12.013 Ft.

epoch_baobab_body_butter_kollazs.jpg
Nu Skin Epoch Baobab Body Butter: Ez a termék is nagyon izgalmasnak ígérkezik, ráadásul 2011-ben elnyerte a JOY szépség nagydíját is. Ez a testvaj hidratáló sheavajjal és az afrikai baobab fa gyümölcsével készült, melyek simává és rugalmassá teszik a bőrt, és egész napos puhaságot ígérnek. Kiszerelés: 125 g. Ár: 9.205 Ft.

nu_skin_ap-24_colleciton_kollazs.jpg

Nu Skin AP-24 Collection: A szájápolás mániákusaként erre a szettre mindenképpen szerettem volna lecsapni. Az összeállítás 1 db leheletfrissítő spray-t, 1 db fluoridos fogkrémet, egy 3 db-os fogkefét, 1 db fehérítő fogkrémet és 1 fehér-zöld színű ajándék kozmetikai táskát tartalmaz:

Ár: 17.771 Ft (az eredeti szettben a fogkrémekből és a fogkefékből 2-2 db van).

Mivel a termékek ára meglehetősen borsos, kíméletlenül meg fogjuk mondani, hogy érdemes-e rájuk beruháznotok vagy sem! Ti próbáltátok már ezt a márkát, mi volt a tapasztalatotok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása