Smink & Makeup

Teszt: Zuii Flora Lipstick - Classic Red

2013. június 07. spacegirl

A Zuii Organic-ról korábban már olvashattatok nálunk, egy olyan márkáról van szó, amely megfelel a legszigorúbb bio minősítéseknek, termékei 100%-ban természetes és 95%-ban organikus összetevőkből állnak. Nem tartalmaznak talkumot, szintetikus anyagokat, kőolaj származékot, parabéneket, genetikailag módosított összetevőket, illetve természetesen nem tesztelték őket állatokon.

A workshopról szóló beszámoló végén említettem, hogy teszt alá vetem a Flora Lipstick-et, abból is a Classic Red árnyalatot. A bio termékek esetében a pigmentáltsággal gyűlt már meg a bajom, ezért nagyon kíváncsi voltam, hogy egy vörös rúzs hogyan fog teljesíteni. Hivatalos leírásuk szerint a Zuii Organic növényi ajakrúzsok hosszantartó és gyönyörű hatást ígérnek, az értékes összetevők - jojoba, napraforgó és aloevera - nyugtatják és hidratálják is az ajkakat.

A Zuii rúzsok igényes, fekete-ezüst csomagolást kaptak, Zuii logós díszítéssel. A kupak sajnos viszonylag könnyen lejár, ezért nem merném csak úgy bedobni a táskámba.

A textúrája finom krémes, már a felvitelkor érezhetők a hidratáló összetevők. Nagyon könnyen siklik a szájon, ezért elég óvatosan kell bánni vele. Az én dolgomat jelentősen megkönnyítette, amikor szájceruzás alapra vittem fel. Így az eredmény is szebb és egyenletesebb lett (az alsó ajkam középső, "belső" részét szájceruza nélkül nem nagyon akarta megfogni, ill. könnyen maszatolódott). Az illata kellemes, krémes-rúzsos.

zuii_ruzs_classic_red_kollazs.jpg

A színe tényleg klasszikus vörös, amit a szám színével megegyező szájceruza kissé letompít. Leginkább alkalmakra való viselet. A pigmentáltságával teljesen elégedett vagyok, a képeken is láthatjátok, hogy szépen fed. A tartóssága is rendben van, a szájceruzás alapon 4-5 órát bírta, közben pedig egyenletesen kopott.

Az ára meglehetősen borsos, 6.995 Ft, ezért elsősorban azoknak ajánlom, akiknek fontos, hogy bio legyen egy termék.

A terméket tesztelésre kaptuk, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása