Smink & Makeup

Nyereményjáték: Cukorkaszínek nyárra az IsaDorától

2013. június 10. Katushka

Ha máshogy nem, naptár szerint már nyárnak kellene lennie :) Ha az idő nem tükrözi is ezt, mi attól még sminkelhetünk úgy, mintha valóban nyár lenne. Minden tavasszal és nyáron a pasztell és a cukorka színek a legmenőbbek. Ez idén sincs másképp. Épp ezért most a Douglas Magyarországgal elhoztunk egy olyan játékot, amiben nem kevesebb mint 10 darab IdaDora szemhéjfesték palettát nyerhettek. Aki rendszeres olvasónk, az már láthatta ezt a kollekciót, de ha lemaradtál volna róla vagy szeretnéd felfrissíteni az emlékeidet, akkor kattints ide.

Isadora_BellaVita_eye palette.jpg

Nagyon egyszerű a játék menete! Nem kell mást tenned, mint hogy like-olod a Douglas Magyarország hivatalos Facebook oldalát, illetve a Makeup blog Facebook oldalát és válaszolsz egy nagyon egyszerű kérdésre, amihez segítséget itt találsz. Ezután már csak az alábbi regisztrációs formot kell kitöltened és már jelentkeztél is a játékra.

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. június 16. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatjuk el a nyertesnek, akiket emailben fogunk értesíteni június 17-én. A nyertesek június 19-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők e-mail címe felkerül a Makeup Blog hírlevél listájára, amiről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása