Smink & Makeup

L'Oreal nyári sminktrendek: Miss Pop kollekció

2013. június 18. blondiegirl

Az idei nyár a 60-as évek életérzését hozza vissza, és teljes egészében a sminkek szerelmeseinek kedvez. Az elegáns és visszafogott ruhák dominálnak majd, a hangsúly a sminkekre kerül. A dögös, hosszú szempillák és a tusvonal szinte elengedhetetlen. Az erős szemsminkhez üde színű szájfények és körömlakkok társulnak.  Ezt a vadságot ellensúlyozzák majd a 60-es évekre jellemző letisztult vonalvezetésű öltözetek. Biztosak lehettek tehát abban, hogy a divatot követve egyszerre lehettek elegáns hölgyek és merészen szexi csajok.

A L'Oreal Paris a legújabb, Miss Pop kollekcióját ebben a szellemben alkotta meg, ihletője pedig természetesen Palvin Barbi volt. Most megnézhetitek a nyári trendeket, és hogy miként tudjátok magatoknak elkészíteni a legszebb sminkeket.

1. CORAL WAVE (Nekem ez a személyes kedvencem)

corall-wave1.jpg

MissPop-1TeJulien Lutt Story Box.jpg

A ragyogóan üde arcszín eléréséhez alapozzuk le arcunkat a Lumi Magique ultrakönnyű, folyékony alapozóval, majd finoman púderezzük le. Az orcák természetes ragyogásához a Le Blush 240-es Sunset Brown pirosítóval emeljük ki az arccsontot.

A szemkiemeléshez kontúrozzuk körbe a szemet a Blackbuster tartós tussal, majd a szemzugba befelé kössük össze az íveket. A külső szélénél enyhén húzzuk tovább az ívet. Szempilláinkat fessük ki a False Lash Wings spirállal, melynek speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét és extra dús, kifelé ívelt, varázslatos pilláink lesznek tőle.

Ajkunk friss érzékiségéhez a Color Riche ajakrúzs 373-as Magnetic Coral árnyalatát használjuk. Ha szeretnéd, hogy ultrafényes legyen az ajkad, a rúzsra  vidd fel  a 187-es Glam Shine Fresh Aqua Mandarin árnyalatú vizesen csillogó szájfényt.

Körmeidet a Color Riche 611 -es SkyFitsHeaven, kék árnyalatú körömlakkal fesd ki.

2. FLAMINGO PINK

flamingo-pink.jpg

MissPop-8TeJulien Lutt Story Box.jpg

A ragyogóan üde arcszín eléréséhez a Lumi Magique folyékony alapozót vigyük fel. Enyhén púderezzük le a tökéletesen matt hatás kedvéért. Az orcák üde természetességét fokozza a Le Blush 240-es Sunset Brown arcpírosító- ezzel kontúrmentesen emeljük ki az arccsontot.

Az igéző tekintethez a Blackbuster tartós szemkiemelő tussal kontúrozzuk körbe a szemet, majd a  szemzugban kössük össze az ívet. A külső szélénél enyhén húzzuk túl, hogy „cicás” legyen. A drámaian dús és fényes szempillák kialakításához a Lash Architect 4D Black Lacquer, négydimenziós lakkfényes fekete szempillaspirállal fessük ki szempilláinkat.

Az ajak szenvedélyes hatásához  válaszd a Color Riche 285-ös Pink Fever ajakrúzst. Ha szeretnéd fokozni a vibráló hatást, akkor a rúzsra tedd rá a Glam Shine 6H 118-as Fresh Cassis ultrafényes szájfényt.

Körmödet a Color Riche 826-os Flamingo Pink vibráló körömlakkal fesd ki.

3. FLASH  PURPLE

flash-purple.jpg

PB - flash-purple_preview.jpg

A ragyogóan természetes arcszín eléréséhez alapozd le bőrödet a Lumi Magique folyékony alapozóval, majd finoman púderezd le. Az orcák természetes ragyogásához a Le Blush 240-es Sunset Brown arcpirosítóval emeld ki az arccsontod.

A szemhangsúly kialakításához az Infaillible tartós 005-ös Purple Obsession vibráló lila szemhéjpúdert tedd a mozgó szemhéjra, bátran a mélyítővonalig. Majd a Gel Intenza tartós tussal kontúrod körbe vékonyan a szemed. A szemzugba kösd össze az ívet. A felső szemhéj külső szélénél ívesen húzd túl a tusvonalat. Szempilláinkat fessük ki a False Lash Wings spirállal, melynek speciális keféje megnöveli a szem külső sarkánál a pillák méretét és extra dús, kifelé ívelt, varázslatos pilláink lesznek tőle.

Ajkad természetes frissességéhez a Color Riche ajakrúzs 102-es Beige Praline árnyalatát használd. Ha szeretnéd, hogy még érzékibb legyen a rúzsra tedd rá a Glam Shine Fresh183-as Aqua Pomegranate árnyalatú vizesen csillogó szájfényt.

Körmeidet a Color Riche 828-as Flashing Lilac szenvedélyesen friss árnyalatú körömlakkal fesd ki.

Nektek melyik a kedvencetek?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása