Smink & Makeup

Miss Pop - nem csak smink

2013. június 25. blondiegirl

A Miss Pop kollekcióról már olvashattatok nálunk, hiszen a trendet most a L'Oreal népszerűsíti. A 2013-as divat fő hívószavai a következők: fekete, fehér, fagyi színek, világos, légies, sikkes. A klasszikus feketét idén többek közt Dior is visszahozta a kifutókra.

smoking2013.jpgforrás: Vogue

Nyáron a 60-as évek kerülnek elő, ahol már a színek is szerepet kapnak. Ezt a világos és színes szellemiséget találjuk a legnagyobbaknál: Louis Vuitton, Michael Kors és Moschino kollekcióiban.

sixties2013.jpgforrás: Vogue

Aki a vibrálóbb színek forgatagára vágyik, annak sem kell elkeserednie, mert a neon és cukorka-színek megmaradnak a kiegészítőkben. Táskák, cipők, körmök és sminkek színesítik a letisztult vonalvezetésű ruhákat (reméljük, nem egyszerre).

A L'Oreal kínálatában a Miss Pop kollekció részeként a legkülönfélébb körömlakkok közül válogathatunk.

korom1.JPG

A rengeteg árnyalt közül négy különleges színt próbáltam ki otthon - a magam ügyetlen módján. Nem kimondottan tartósak, igaz én mindent meg is tettem, hogy megadják magukat egy nap alatt. Hétköznap, kímélő üzemben ennél azért több várható.

alakkok003.jpg

Szinte rögtön egy vízparti nyár este képe ugrik be, ahol a bulik még lazábbak, a sminkek még ragyogóbbak mint máskor. Nincs ruha, amihez ne lenne meg a tökéletesen passzoló lakk :) Itt mutatom a színeket, a gyakorlatlanságomat nem titkolom:

alakk001.jpg

Hangsúlyos smink és köröm mellett az ajkakat is muszáj kiemelni, ha mással nem, akkor legalább egy csillogó szájfénnyel. A L'Oreal Glam Shine önmagában nem túl feltűnő, hétközben a munkahelyre elég, mert szépen fényesít, de esti buliba javaslom rúzzsal együtt használni.

aszajfeny001.jpg

Ha nehéz "vakolatot" nem szerettek nyáron magatokon viselni, válasszatok BB krémet, de naplemente után, ha már nincs negyven fok, a könnyű Lumi Magique alapozót nyugodtan kipróbálhatjátok.

azalapozo001.jpg

Sajnos én sokszor egyszínű ruhákat hordok, de megpróbálok most változtatni ezen, és már be is szereztem pár - igaz nem neon - fagyi színű darabot.

Ti mire szavaztok? Színkavalkád vagy fekete-fehér?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása