Smink & Makeup

Ötletek menyasszonyi manikűrhöz

2013. július 02. Katushka

Ha már megvan a tökéletes ruha, haj, cipő, ékszer, smink, akkor azt gondolhatnánk, hogy végre hátradőlhetünk és várhatjuk a nagy napot. De nem szabad megfeledkezni az egyik főszereplőről, a kezünkről sem. Az egyik legtöbbet szereplő testrészünket nem árt rendbe hozatni a nagy napra és olyan lakkozást választani, ami illik hozzánk is és az esküvő hangulatához is. Most itt van pár ötlet és tanács lakkozásra.

Cuki barack arany kombó

menyasszonyi manikűr 1.png

Nyugodtan válasszunk barackos árnyalatot, eltérően a klasszikus rózsaszíntől. Ha viszont ragaszkodsz a francia manikűrhöz, akkor kombináld például arannyal, ezzel még elegánsabbá teheted a kezedet. Ha nem manikűrösre bízod a mancsaidat és bizonytalan a kezed, akkor érdemes francia manikűr sablont használni, amit például az Avontól is be lehet szerezni, de a legtöbb drogériában is fellelhető.

Sikkes

menyasszonyi manikűr 2.png

Ha nem akarod, hogy az összes körmöd csillámban ússzon, de mégis szeretnéd, hogy a csillogás a kezeden is visszaköszönjön, akkor nyugodtan válaszd ezt a kombinációt. A körmeidet nude árnyalattal lakkozd ki és a gyűrűsujjadra vigyél fel egy vékony réteg csillámos lakkot. Ezzel nagyon visszafogott, de mégis látványos manikűröd lesz a nagy napon. 

Időtlen klasszikus

menyasszonyi manikűr 4.jpg

A lágy rózsaszín időtlen klasszikus, sose megy ki a divatból, ahogy a francia sem. Ez a rózsaszín szinte mindenhez passzol, legyen szó ruháról, esküvő stílusáról, évszakról, bármiről.

Nektek milyen az az a manikűr, amit a nagy napra választanátok?

Forrás: Makeup.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása