Smink & Makeup

Az élet könnyedén szép: Lancome La vie est belle Legere

2013. július 23. spacegirl

Lancome-2013-La-Vie-Est-Belle-Legere.jpg

A Lancome 2012 őszén vezette be a La vie est belle illatot, amely sokak kedvencévé vált. Most pedig hamarosan érkezik a parfüm könnyedebb változata, amely azoknak a nőknek szól, akik csatlakozni szeretnének az élet vidám ünnepléséhez. Az új parfümöt a tisztaság és könnyedség jellemzi.

Az illat összetevői az arab jázmin, a narancsvirág kivonat és a színtiszta pacsuli esszencia, amelyeket a Dalmát Nőszirom koncentrátum koronáz meg. Az illatszerek "Kék Aranyaként" is ismert nemes hozzávaló a különleges illatkeverék középpontja a tonkabab, a vanília és a praliné jegyei mellett.

A csomagolás is a boldogság esszenciáját próbálja megragadni, olyan, mint egy üvegbe zárt mosoly. A gyöngyházszürke organza szalag az üveg nyaka körül szintén egy világosabb árnyalatot kapott, amely a könnyedséget fejezi ki.

la_vie_est_belle.jpg

Az illat arca továbbra is szépséges Julia Roberts, aki a szabadság ragyogó szimbóluma és a nőiesség igazi megtestesítője.

A Lancome La vie est belle Legere 2013 augusztusától kapható a Lancome Szépségszigeten a WestEndben és a márkát forgalmazó parfümériákban.

Ajánlott fogyasztói árak:

  • La vie est belle Légère 30 ml: 15 500 Ft
  • La vie est belle Légère 50 ml: 22 400 Ft
  • La vie est belle Légère 75 ml: 26 900 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása