Smink & Makeup

Nyári szépségek az AVON-tól

2013. július 26. Katushka

Hónapról hónapra egyre kellemesebbeket csalódok az AVON-ban, így hogy egyre több termékükkel ismerkedek meg. Most itt van néhány júliusi újdonság, amiket érdemes lenne kipróbálni.

Color Trend Wild Things kollekció: Mutasd meg a vadóc külsőd a Color Trend Wild Things szemceruzáival. Minden ceruzához színben passzoló folyékony szemhéjtussal is fokozhatod a hatást. Légy te a városi dzsungel királynője!

Color Trend Wild Things szemzeruza_1.jpgColor Trend Wild Things körömlakk_1.jpg

  • Szemceruza ára: 999 Ft
  • Körömlakk ára: 449 Ft

Be romantic kölni: Az illatot azoknak a hölgyeknek ajánljákk, akik ártatlan, könnyed játékossággal szeretnének felejthetetlen emléket hagyni a kiválasztott férfiben. Csábító, magával ragadó illata a virágos illatjegyek kedvelőinek lesz örömteli választás.

Be romantic kölni_1.jpgA termék ára: 2600 Ft

Cosmic sminkkollekció: Használj a megszokottól eltérő árnyalatokat és textúrákat. A Cosmic sminkszerek vibráló színei multidimenziós hatásuk révén bármilyen szemszínhez kombinálva jól mutatnak.

Cosmic szemhéjpúder_1.jpgCosmic körömlakk_1.jpg

  • Cosmic szemhéjpúder ára: 2000 Ft
  • Pro+ hosszantartó körömlakk ára: 1380 Ft

Zöldtea és menta lábradír: Segít megszabadulni a száraz bőrtől, simább, puhább érzetet és kinézetet kölcsönöz, puhábbá teszi a börkeményedést. Frissítő érzést, felüdülést ad a lábnak.

A termék ára: 750 forint

Zöldtea és menta hűsítő lábápoló lotion: Nem zsíros, gyorsan száradó formula, mely friss és puhább érzetet kölcsönöz a bőrnek.

A termék ára: 750 forint

Zöldtea és menta hűsítő lábspray: Hűsít és dezodorál, megnyugtatja a fáradt bőrt.

A termék ára: 1 100 forint

Avon zöldtea és menta lábápolás.jpg

Forrás: sajtóanyag

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása