Smink & Makeup

Újdonság a Clinique-től: Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

2013. július 28. Katushka

Az első, bőrgyógyászok által kifejlesztett hidratáló és az USA legtöbbet eladott hidratálója megújult. Az ikonikus lotion-t bőrgyógyászok formulálták újra, hogy még drámaibb eredményt nyújtson:

  • 8 hét alatt 54%-kal erősíti a bőr védőrétegét, híresen selymes állaga azonban nem változott.
  • A bőr nedvességtartalmát megkétszerezve biztosít kellemes, hidratált érzést egész napra, egyetlen plusz csepp olaj nélkül.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+.jpg

Miért fontos mindez?

Ez a két fejlesztés együtt segíti a bőrt abban, hogy megtartsa az egészséges működéséhez nélkülözhetetlen anyagokat és ellenállóbbá váljon a környezeti hatásokkal szemben.

A logikus kérdés:

Miért volt szükség egy olyan termék megváltoztatására, amiért emberek milliói rajonganak, és amiben a Clinique ünnepelt 3 lépéses bőrápoló programjának részeként megbíznak? “A világ megváltozott. A bőrápolási technológiák megváltoztak. Így mi is megváltoztunk” – fogalmaz Janet Pardo, a Clinique nemzetközi termékfejlesztési részlegének rangidős alelnöke. A Clinique szüntelenül kutatja az új hatóanyagokat és technológiákat, hogy a termékek korszerűsítése révén mindig maximális jótéteményeket nyújthasson a vásárlóknak. A bőrnek ma minden eddiginél nagyobb segítségre van szüksége.

Működése:

A védőréteg-erősító keverék:

  • Napraforgó mag, árpa és uborka kivonat segíti a védőréteg erősítését és teszi ellenállóbbá a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

Az új hidratáló hatóanyagok:

  • A Hyaluron sav bizonyítottan hatékonyan segíti elő a nedvesség megőrzését és fokozza a bőr hidratáltságát.  
  • A glicerin egy jól ismert nedvesség-mágnes, mely nedvességet vonz és köt a bőrbe. Rendkívüli nedvszívó hatású, vizet szív magába a környező levegőből.  
  • Az urea a bőr természetes hidratáló faktorának (NMF) termelésében résztvevő komponensek egyike. Az NMF összetevők az egészséges bőr működését másolják.  

 Ajánlott fogyasztói ára:

  • 50 ml - 6900 Ft
  • 125 ml - 13 800 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása