Smink & Makeup

Három nyári sminktrend, amit ki kell próbálnod

2013. július 30. spacegirl

Ilyenkor a nyáron a legtöbben nem nagyon kívánunk sminket magunkra, és ez így is van jól, a nagy melegben úgyis csak leolvadna rólunk, rosszabb esetben még a pórusainkat is eltömítené.

A nyári trendek jönnek-mennek, de van néhány olyan dolog, ami szezonról szezonra visszatér. Christian McCulloch, a Dolce & Gabbana Egyesült Államokbeli nemzeti sminkmestere három olyan megoldást ajánl, amit a nyári hónapokban is nyugodtan bevethetünk, feldobva a napi sminkünket.

3_nyari_trend.jpg

1. Színes szemceruza vagy tus

Akár színes szemceruzáról, akár tusról van szó, egy kis szín nagyon fel tudja dobni a megjelenésünket. A smaragdzöld, türkiz vagy lila anélkül visz színt a sminkünkbe, hogy túl sok lenne. (Lásd például a Maybelline cerkáit!)

2. Élénk színű ajkak

Ebben a szezonban a matt rúzsok a legmenőbbek, és sokkal tartósabbak is, mint mondjuk a szájfények. (Arról, hogy hogy tedd igazán tartóssá a rúzsozást, itt olvashatsz.) A matt rúzs ráadásul remek kontrasztot ad a természetes, fényesebb bőrrel.

3. Drámai szempillák

A szempillákat nyugodtan kiemelhetjük több réteg spirállal, csak arra figyeljünk, hogy vízálló legyen, így nem találjuk már a nap közepén a felét a szemünk alatt.

via BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása