Smink & Makeup

Teszt: Nivea Visage Make Up Starter

2013. augusztus 01. spacegirl

A Nivea Visage Make Up Starter nappali arckrém a hivatalos leírása szerint normál és vegyes bőrre ajánlott, vitaminokkal és természetes lótusz kivonattal táplálja a bőrt. Frissítő hidratálást nyújt a bőrnek és könnyű formulájának köszönhetően 1 perc alatt felszívódik és előkészíti az arcbőrt a sminkelésre. Az arcbőr láthatóan és érezhetően hidratálttá és puhává válik.

nivea_makeup_starter.jpg

Ami a külcsint illeti, a Make Up Starter is a Nivea esetében megszokott kis üvegtégelyben érkezik. Mint már sokszor mondtam, én jobban szeretem a pumpás kiszereléseket, de nyilván ezzel is el lehet boldogulni. A kupak csavarós, az átlátszó üvegen keresztül pedig pontosan látható, hogy mennyi van még benne.

nivea_makeup_starter_nyitva.jpg

A krémnek nagyon könnyű, vízes-géles a textúrája, az illata pedig tipikus Niveás. Én nem nagyon kedvelem a mesterséges illatanyagot tartalmazó krémeket, de ennek kellemes az illata, nem zavaró.

nivea_makeup_starter_minta.jpg

Könnyen és egyenletesen eloszlatható a bőrön és tényleg gyorsan felszívódik. Érzésem szerint még arra az 1 percre sincs szükség ehhez, ami a leírásban szerepel. Az arc egyáltalán nem lesz ragacsos tőle, sokkal inkább puha tapintású. Az idő múlásával sem zsírosítja el a bőrt, és a hidratáló hatása is teljesen rendben van, legalábbis nyárra. A hidegebb hónapokra azért nem árt egy testesebb hidratáló. A sminkelésnél semmi különöset nem tapasztaltam, legfeljebb a gyors beszívódása miatt nevezném sminkalapnak, a primereket nem helyettesíti.

Az összetevőit megtaláljátok a Krémmánián, nincs benne semmi extra, így valószínűleg inkább a fiatal bőrön működik, harminc, harmincöt felett már ennél azért biztosan többre van szükség. Sajnos nincsen benne fényvédő sem, ami nyáron elengedhetetlen.

Kiszerelése 50 ml, az ára 1.600 Ft körül van, akciósan pedig 1.000 Ft körül, ami nagyon kedvező, ha kifejezetten olcsó, de jól használható hidratálót kerestek és még bőven harminc alatt vagytok, akkor ajánlom kipróbálásra!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása