Smink & Makeup

Teszteltük az AVON újdonságait - Berry Love paletta

2013. augusztus 26. Katushka

A múlt héten volt szerencsém részt venni az AVON egyik sajtótájékoztatóján, amin olyan infókat hallottam, melyek igencsak felcsigázták a kíváncsiságomat. Nem fogok erről most élménybeszámolót tartani, azt el lehet olvasni más blogon. A lényeg az volt, hogy megújul az AVON sminkvonala. Tartósságot, erősebb pigmentáltságot, hidratálást és új csomagolásokat ígérnek. Mondanom sem kell, rendesen felkeltették az érdeklődésemet. Már többször olvashattatok a blogon AVON teszteket, volt olyan, amivel nagyon elégedett voltam, de több volt olyan, ami hagyott némi kívánni valót maga után. Éppen ezért nagyon kíváncsivá tettek azok a termékek, amiket kaptunk kipróbálásra.

Avon_berry_love_szemhéjfesték_paletta_teszt.JPG

Az első delikvens, amit kipróbáltam, az a Berry Love szemhéjfesték paletta volt. Az elmondások szerint használható mind szárazon, mind nedvesen. Ha nedvesen használjuk, akkor még élénkebb és még metálosabb lesz a hatása. Nos, ezt majd meglátjuk később.

Szóval a paletta egy egyszerűbb darabnak néz ki kívülről, a szokásos műanyag borítással. Viszont amikor kinyitjuk, egy igényesebb terméket látunk, mint az eddigi AVON-os paletták voltak. Érdekessége, hogy a színek be vannak számozva 1-től 4-ig. A papír csomagoláson található egy kis ábra, azoknak a kedvéért, akik bizonytalanok és elvesznek a színek világában. A rajz jól értelmezhetően mutatja, hogy adott színeket hova javasolt felvinni. A palettákat úgy állították össze, hogy a színek egymással szépen harmonizáljanak, hordhatóak legyenek önmagukban is vagy akár együtt mind a négy. A palettában természetesen megtalálható a szokásos tükör és 1 darab szivacsos aplikátor. 

DSC00897.JPG

Azt tapasztaltam, hogy a színek valóban pigmentáltabbak, mint az eddigi AVON palettáknál, amiket próbáltam. Igaz, picit porzik, de egyáltalán nem vészes, más paletta is porzik ennyire. A színek egymással nagyon jól eldolgozhatók, de ehhez persze kell a megfelelő ecset is.

Első és második használatra is bizonyította tartósságát. Természetesen használtam alá szemhéjbázist, egyszer az AVON saját szemhéjbázisát, egyszer pedig MAC Paint Potot, mind a kettővel nagyon jól működött. Egyáltalán nem csomósodott össze, nem csúszkált el és a színek sem koptak, pedig 10-12 órát fent voltak a szememen. De legyünk őszinték, ezt el is várjuk egy szemhéjfestéktől és ezek végre ilyenek!

A színek tehát jól pigmentáltak, de nézzük, hogy működés közben milyenek egyenként, szárazon és nedvesen is.

1. Szárazon és nedvesen - Enyhén csillogó

Avon_berry_love_szemhéjfesték_paletta_teszt_1 (1).JPG

2. Szárazon és nedvesen

Avon_berry_love_szemhéjfesték_paletta_teszt_1 (2).JPG

3. Szárazon és nedvesen - Ennél látszik a legjobban, hogy metálaosabb a fénye és az enyhe csillogás is kijön a képen.

Avon_berry_love_szemhéjfesték_paletta_teszt_1 (3).JPG

4. Szárazon és nedvesen - Sokkal élénkebb nedvesen, sőt sokkal tartósabb is. Lemosás után ott maradt a kezemen a nyoma, úgyhogy ilyenkor csak kétfázisú lemosóval tudjuk eltávolítani. Szemöldök színezésre is alkalmas.

Avon_berry_love_szemhéjfesték_paletta_teszt_1.JPG

A palettával készítettem egy alap sminket, mint kiderült, az útmutató szerint :D - bár én nem néztem a képet, mert adta magát mindegyik szín, amit használtam. 

Avon_berry_love_szemhéjfesték_paletta_teszt (27).JPG

Avon_berry_love_szemhéjfesték_paletta_teszt (28).JPGSzájfény: AVON Ultra Glazewear Strawberry Shine

Én ezzel a palettával tényleg maximálisan elégedett vagyok. Az ár/érték aránya is abszolút reális szerintem, tekintve, hogy 2 360 forintba kerül. Van egy másik paletta is, amit ki fogok próbálni, amiben kékes árnyalatok találhatók, de mivel ez a barna vonal közelebb állt hozzám, így erre esett először a választásom.

A terméket az AVON-tól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolta!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása