Smink & Makeup

Bobbi Brown őszi praktikumai

2013. augusztus 30. Katushka

Már jó ideje Katie Holmes a Bobbi Brown Cosmetics arca. Nekem nagyon szimpatikus ez az együttműködés, mert számomra a két "márkanév" igazi szimbiózisban él. Most az egyik közös kollekció igen praktikusra sikerült. Kicsit hasonlít gyerekkorunk palettáira, amikben minden volt :) szemfesték, pirosító, rúzs. Nos ez sem sokban különbözik, de abban mégis, hogy tutira minőségi sminktermékeket kaphatunk majd egyben, egyetlen palettába zárva. Ez a kollekció a Pink Palette and Mini Brush Set nevet kapta. Értelemszerűen tehát a kollekció áll a palettából és egy mini (rövid szárú) ecsetkészletből.

Bobbi-Brown-Katie-Pink-Palette-Fall-2013.jpg

A paletta abszolút a dolgozó nőknek lett tervezve, akik folyton rohannak és nem tudnak 10 féle sminkterméket magukkal hordani, mert egyszerűen erre már nem tud kiterjedni a figyelmük. A legpraktikusabb darabokat építette bele egyetlen palettába, melyek szükségesek lehetnek a mindennapokban. Nyolcféle szemhéjfestéket tartalmaz a paletta és kétféle krémes pirosítót, mely szájfény is egyben és ez egészül ki egy szemceruzával. Ugye milyen praktikus? :) 

Bobbi-Brown-Katie-Mini-Brush-Set-Fall-2013.jpg

És hogy minél tökéletesebben tudjuk elkészíteni a sminket, nem árt, ha van pár jó minőségű ecsetünk is. Ezekből sem kell feltétlen hosszú szár, bőven elég, ha ilyen mini ecseteket választunk. 

Ha ezek bent vannak a táskában, akkor már nagy meglepetés nem érhet minket :) Reméljük hogy ez a kollekció majd nálunk is kapható lesz egyszer!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása