Smink & Makeup

Premier előtt: kipróbáltuk a Vichy Idealia Life Serumot

2013. augusztus 31. spacegirl

vichy_idealia_szerum.jpg

Be kell vallanom, az utóbbi években meglehetősen keveset használtam a Vichy termékeit, de a húszas éveim elején arclemosóból, arckrémből és még alapozóból is gyakran ezt a márkát választottam. Most pedig egy olyan újdonságot próbáltam ki tőlük a "premier", azaz a gyógyszertárakba kerülés előtt, amit ismét testhez állónak éreztem. A Vichy Idealia Life Serumot a mindennapok által igénybevett bőrre ajánlják, olyan hölgyek számára, akik mozgalmas életet élnek, amibe olykor a helytelen táplálkozás, a stressz, a szórakozás és a kevés alvás is beletartozhat. (A szérumokról általánosan itt olvashattok bővebben.)

A Vichy Idealia Life Serum azt ígéri, hogy már akár nyolc nap alatt segít az alábbiak elérésben:

  • üde arcbőr: a dohányzás vagy környezetszennyezés által megviselt arcbőr számára is,
  • egységes arcszín: a túlzott UV-sugárzásnak kitett arcbőr számára is,
  • kipihent arcvonások: a munka és a stressz által kimerített arcbőr számára is,
  • összehúzódott pórusok: a helytelen táplálkozás következtében károsult arcbőr számára is.

Természetesen ez a termék is a jótékony hatású Vichy termálvízzel készül, érzékeny bőrre is ajánlott, illetve parabén-mentes. Szeptemberben kerül forgalomba.

vichy_idealia_szerum_nyitva.jpg

A megjelenése nagyon tetszetős és igényes, egy rózsaszín színátmenetes üvegben érkezik. A pumpás kiszerelésnek köszönhetően könnyen és higiénikusan adagolható.

vichy_idealia_szerum_minta.jpg

A termék állaga sokkal inkább egy könnyű, selymes hidratáló krémére emlékeztet, mintsem széruméra. A színe első ránézésre fehér, de valójában arany és rózsaszín irizáló pigmenteket tartalmaz. Engem megjelenésében az YSL Forever Light Creator szérumra emlékeztet, de annál sűrűbb az állaga. Az illata kellemes, nem hivalkodó, bár én jobban szeretem a mesterséges illatanyag nélküli termékeket.

Könnyen eloszlatható a bőrön, gyorsan beszívódik, és a pigmenteknek köszönhetően azonnal egészséges fényt ad a bőrnek. Egy pumpányi bőven elegendő belőle az egész arcra, és azonnal simább és puhább érzetűvé teszi a bőrt. Azzal, hogy finom "filmréteggel" vonja be a bőrt, elő is készíti a sminkeléshez.

Több hete használom már ezt a terméket, a melegebb napokon önmagában, a hűvösebbeken pedig hidratáló krém alá. Önmagában is remekül hidratálta a bőrömet, a nagy melegben nem is vágytam ennél többre.

Ami a hatást illeti, drámai változást nem tapasztaltam, a kellő vízfogyasztás és a megfelelő táplálkozás elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőrünk a lehető legszebb legyen. Ugyanakkor ez a szérum segít abban, hogy egységesebb és üdébb legyen a bőrszínünk, és optikailag kisebbíti a pórusokat is. Bár nem tartom must-have terméknek, ha ki szeretnétek egészíteni az arcápolási rutinotokat szérummal is, akkor ez egy nagyon jó kis belépő szintű termék erre.

Összetevői:

vichy_idealia_szerum_osszetevok.jpg

Ti használtok valamilyen szérumot? Ha igen, melyik a kedvencetek?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása