Smink & Makeup

ÍRJ a Makeup Blogra és NYERJ sminkoktatást Larion Oscarral, a Maybelline sminkmesterével és Maybelline ajándékokat!

2013. szeptember 05. spacegirl

maybelline_logo.jpg

Ezúttal egy teljesen rendhagyó játékkal készültünk, amit a világ egyik vezető sminkmárkája, a Maybelline támogatásával tudunk elhozni Nektek. Még soha sem volt ilyen nagyszabású játékunk, úgyhogy mi is izgatottan várjuk! :)

larion_oscar_maybelline.jpgHa szeretsz sminkelni, akkor nem lesz nehéz dolgod, hiszen ebben a témában várunk Tőled egy vendégposztot a Makeup Blogra.

A poszt bármilyen, sminkhez kapcsolódó témát feldolgozhat, lehet sminkleírás vagy videó lépésről lépésre, termékteszt, őszi-téli sminktrend bemutató, hasznos sminktipp vagy bármi, ami szerinted a Makeup Blog olvasóinak érdekes lehet.

A megkötés csupán annyi, hogy a kedvenc Maybelline termékeid is szerepeljenek a posztban, megemlítve, hogy miért is szereted őket. Természetesen más márkájú termékeket is használhatsz, terméktesztnél értelemszerűen csak egynek, egyéb témánál kettőnek kell Maybelline-nek lennie.

Mivel rengeteg szuper termékük van, szerintünk inkább a választás lesz nehéz :)

Íme néhány korábbi posztunk, ami inspirációul szolgálhat:

Hogyan vehetsz részt?

A pályázatra olyan poszttal tudsz jelentkezni, amelynek terjedelme legalább 500, legfeljebb 5000 karakter szóközökkel együtt, és legalább 1 db, saját készítésű fotót vagy videót tartalmaz. A versenyen csak saját munkával lehet indulni, éppen ezért a beküldött anyagokat ilyen szempontból ellenőrizni fogjuk. A posztodnak új anyagnak kell lennie, tehát egy korábbi, nyilvánosan elérhető írásodat nem küldheted be erre a pályázatra. Ugyanakkor a pályázati anyagodat a Makeup Blogon való megjelenéssel egy időben, vagy ha nem kerül be a kiválasztottak közé, természetesen kiteheted a saját blogodra is.

A pályázati anyagokat a deborah.spacegirl[kukac]gmail[pont]com címre várjuk! A pályázatnak tartalmaznia kell a poszt címét és szövegét .doc vagy .rtf formátumban, kép(ek)et (min. 640 px x 640 px, .jpg vagy .png formátumban) és/vagy videó(ka)t, továbbá a szerző nevét (valódi név és a posztban feltüntethető becenév), születési dátumát, email és postai címét.

Ki jelentkezhet?

A játékban bárki részt vehet, aki magyar állampolgár, nem főállásban sminkes vagy kozmetikus foglalkozású és természetesen nem dolgozik a L'Oréal Magyarország Kft.-nél. Egy személy több pályázati anyagot is leadhat, de a top 10-be legfeljebb egy poszttal kerülhet be.

Meddig lehet jelentkezni?

A pályázatokat október 10-éig várjuk, és ezt követően a beérkező anyagok közül kiválasztjuk azt a 10 írást, amit mi – Kata és Ingrid – a legjobbnak találunk. Erre azért van szükség, hogy ne a mozgósítható ismerősök száma döntsön abban, hogy kinek az anyaga kerül ki a blogra és kinek van esélye nyerni.

Ezután mi történik?

A kiválasztott posztok 10 egymást követő napon jelennek meg a Makeup Blogon, sőt nemcsak ott, hanem az Indexen is! Ha van saját blogod, annak a linkje természetesen szerepelhet a posztban, így a nálunk megjelenő írásoddal egyúttal további ismertséget és új látogatókat is szerezhetsz! Ezt követően a kiválasztott 10 posztra lehet majd szavazni egy héten keresztül.

Mit lehet nyerni?

maybelline_termekek.jpg

A legtöbb szavazatot kapó poszt szerzője részt vehet egy teljesen személyre szabott, egész napos sminkoktatáson és -tanácsadáson Larion Oscarnál, a Maybelline hazai sminkmesterénél, illetve egy 20.000 Ft-os Maybelline ajándékcsomaggal is gazdagabb lesz!

A másik 9 poszt szerzője egy-egy 3 db Maybelline termékből álló ajándékcsomagot kap, tehát aki bejutott a top 10-be, annak már garantált a nyereménye!

Persze azok sem maradnak esély nélkül, akik nem szeretnének írni, hiszen a szavazók között három szintén 3 db termékből álló Maybelline ajándékcsomagot sorsolunk ki! Érdemes tehát figyelni a Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan hírt adunk a játékról.

Hogyan juthatsz majd a nyereményhez?

A kiválasztott posztok szerzőinél október 13-áig emailben jelentkezünk, illetve minden további, sorsolt nyertest emailben értesítünk 2013. november 15-éig. A sorsolt nyertesek a nyereményükért 2013. november 22-én éjfélig jelentkezhetnek emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a sorsolt nyertesek nem jelentkeznek a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők email címe felkerül a Makeup Blog heti hírlevél listájára, amelyről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása