Smink & Makeup

Újdonság az Eucerintől: Volume Filler krémek

2013. október 07. spacegirl

EUC_VolFil_facial_exercise_3.jpg

Az Eucerin legújabb termékcsaládja, a Volume-Filler azt ígéri, hogy helyreállítja az arc fiatalos teltségét és feszességét.

A termékek magnololt, oligo-peptideket és hialuronsavat tartalmaznak. A magnolol - a magnólia kérgének kivonata -a bőr feszességét javító sejtek számának és méretének növelésével teszi szebbé a bőrt. Az oligo-peptidek stimulálják a kollagéntermelést, felgyorsítják a bőr anyagcseréjét, és fokozzák a sejtek közti, a bőr fiatalságáért felelős interaktív folyamatokat. A hialuronsav optimalizálja a bőr hidratáltságát, és ezáltal csökkenti a ráncokat.

A nappali arckrémek és a szemránckrém termék ezen felül FF15-ös fényvédővel és UVA védelemmel is rendelkeznek megakadályozva a napsugarak által okozott idő előtti bőröregedést.

A termékcsalád tagjai:

eucerin_volume_filler.jpg

Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém

Száraz bőrre és normál, vegyes bőrre ajánlják a kétféle arckrémet. A száraz bőrre ajánlott nappali arckrém gazdagabb állagú az intenzívebb ápoló hatás érdekében, de így is tökéletes sminkalap. A normál, vegyes bőrre ajánlott nappali arckrém könnyű állagú, intenzív hidratáló hatású, és nem tömíti el a pórusokat, ezért ideális választás pattanásos, zsíros bőrre is.

50 ml, 7 220 Ft

Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő éjszakai arckrém

Az éjszakai arckrém nem tömíti el a pórusokat és ideális minden bőrtípushoz. A jótékony hatásukat a bőr különböző rétegeiben kifejtő hatóanyagok mellett dexpanthenolt is tartalmaz a bőr éjszakai regenerálódásának elősegítésére.

50 ml, 7 605 Ft

Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő szemránckrém

A szemránckrém rendszeres használata segít helyreállítani a bőr természetes teltségét és feszességét a szem környékén. A szarkalábak és ráncok szemmel láthatóan csökkennek. A termék FF15 és UVA védelemmel is rendelkezik, amely megelőzi a napsugarak által okozott idő előtti bőröregedést. Szemorvosok által tesztelt termék, kontaktlencsét viselők is használhatják. Ideális sminkalap.

15 ml, 6 020 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása