Smink & Makeup

Őszi IsaDora játék

2013. október 21. Katushka

Most, hogy jönnek be az őszi színek, gondoltuk megajándékozunk 7 szerencsést a Douglas Magyarországgal karöltve, hátha ezzel is jobb kedvet varázsolunk Nektek :) Az ősz színei általában a melegebb árnyalatok, barna, arany, lila, ezek vissza is köszönnek az IsaDora őszi Color Chock kollekciójában is. Most két szépséges terméket nyerhettek, melyek tökéletesen passzolnak az őszi hangulathoz. Azért is szeretem ezt a két terméket, mert mind a kettő nagyon jól használható a hétköznapokon is, de ha egy komolyabb eseményre mentek, akkor ott is tökéletesen megállják a helyüket.

Az egyik az IsaDora 772-es Wondar Nail körömlakkja, aminek nagyon szép padlizsán lila színe van, a másik pedig az IsaDora 06-os Devo Rose rúzsa, ami mini kiszerelés, tehát a legkisebb színházi táskában is bőven elfér :)

isadora_ősz.jpgSzóval ezt a kis szettet nyerheti meg 7 szerencsés, akik játszanak a játékban. Nem is kell mást tenni, mint válaszolni egy nagyon egyszerű kérdésre, amire a választ itt találjátok meg, illetve like-olni kell a Douglas Magyarország Facebook oldalát.

Ezek után már csak ezt az űrlapot kell kitölteni és máris játékba kerültetek.

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. október 28. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatjuk el a nyertesnek, akiket emailben fogunk értesíteni október 29-ig. A nyertesek október 30-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők e-mail címe felkerül a Makeup Blog hírlevél listájára, amiről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása