Smink & Makeup

Teszt: Nu Skin Epoch Baobab Body Butter

2013. október 31. spacegirl

Most, hogy beköszöntöttek a hűvösebb hónapok, ismét előtérbe kerültek a testápolók. Ebben a posztban a Nu Skin Epoch Baobab Body Butteről olvashattok, ami egy olyan testvaj, ami hidratáló sheavajjal és az afrikai baobab fa gyümölcsével készült. Azt ígéri, hogy simává, rugalmassá és egész nap puhává teszi a bőrt. Ez a termék egyébként 2011-ben elnyerte a JOY szépség nagydíját is.

epoch_baobab_body_butter.jpg

Az Epoch Baobab Body Butter egy egyszerű, műanyag tégelyben érkezik. A tégelyen belül egy műanyag lap választja el a krémet a kupaktól, ami megakadályozza, hogy a termék összekenje a kupakot. Ez a csomagolás gyakori a testvajak esetében, de ettől függetlenül én a tégelyes kiszereléseket kevésbé szeretem, mert bele kell nyúlni a krémbe ahhoz, hogy kivegyünk belőle.

epoch_baobab_body_butter_nyitva.jpg

Maga a termék könnyű, krémes textúrájú, az átlagos testápolóknál testesebb, de nem annyira sűrű, mint például a Body Shop testvajai. Nagyon könnyen eloszlatható a bőrön, gyorsan beszívódik és nem kelt zsíros érzetet. A bőr csak egészségesen fényes és selymes lesz utána, nem lesz zsíros hatású vagy ragadós. Nagyon finom, különleges illata van, ami viszont nem hivalkodó és sokáig megmarad a bőrön.

epoch_baobab_body_butter_minta.jpg

A hidratáló hatásával nagyon elégedett vagyok, az egészen száraz bőrfelületeket is néhány nap alatt rendbe teszi. Nekem a kezem és a lábszáram a legkritikusabb ebből a szempontból, és ezeken remekül működik, de simán megbirkózik a száraz könyökkel és térddel is. Ha este fürdés után bekenjük vele magunkat, még másnap este is érezni a hatását. Napi használatra egyébként nekem sok lenne, de hűvösebb időben heti 1-2 alkalommal szívesen veszem elő. Nem kell túl sokat használni belőle, így nekem hónapokig elegendő.

A testvaj összetevői fent vannak a Krémmánián, illetve a termék hivatalos oldalán is. A Nu Skin Epoch Baobab Body Butter 125 grammos kiszerelésben kapható, ára - kedvezmények nélkül - 9.482 Ft, azaz - összehasonlításképpen - közel kétszer annyiba kerül, mint a Body Shop 200 grammos testvajai. Az ára meglehetősen magas, a középkategóriás arckrémekével vetekszik, ezért inkább ajándékként tudom elképzelni.

A terméket a Nu Skintől kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása