Smink & Makeup

Teszt: Thomas Sabo Charm Rose Intense parfüm

2013. november 03. spacegirl

thomas_sabo_charm_intense_rose.jpg

Thomas Sabóról a legtöbbünknek a csodálatos, finom ékszerek jutnak először az eszünkbe. Pedig van a márkának szépség vonala is, amely főként parfümöket kínál, de találhatók benne testápolási és smink termékek is. A legfrissebb újonc a kínálatban az idén nyáron bemutatkozó Charm Rose Intense parfüm.

thomas_sabo_charm_intense_rose_dobozzal.jpg

Leírása szerint egy nagyon bájos, nagyon intenzív illatról van szó, amelyet a szerelem szikrázó játéka ihletett.

"A Charm Rose Intense ötvözi a csábítás, az érzéki szerepjáték és a kacér flörtölés szenvedélyét. Egyszerre ötletes és szenvedélyes, titokzatos és játékos, elbűvölő és csábító – valamint rendkívül érzéki és nőies."

thomas_sabo_charm_intense_rose_nyitva.jpg

A parfüm csomagolása is ezt a csábító, elegáns és szexi koncepciót hivatott kifejezni. Nem egy egyszerű papírdobozba csomagolták, hanem egy kör alakú, bársonnyal bélelt "ékszerdobozba", melyet vörös rózsa díszít. A Charm Club termékeire jellemző fekete-fehér csíkok visszaköszönnek a parfüm üvegének oldalán. Az egyszerű formájú, fekete üveget ezüst színű pecsét és hatalmas kupak díszíti.

Amikor a kezembe vettem a dobozt, kétszer is meglepődtem. Először amikor kinyitottam, és megláttam a szép bársony belsőt - pont olyan, mint egy fenséges ékszerdoboz. Másodszor amikor megéreztem az illatot, már amennyi kiszűrődött belőle. Be kell vallanom, hogy kifejezetten nem tetszett, amit éreztem, még az is megfordult a fejemben, hogy valamit elnéztem és egy férfi parfümről van szó... Ettől kissé megijedve azért csak rávettem magam, hogy a gyakorlatban is kipróbáljam, és szerencsére egyáltalán nem olyan illata, mint amit először éreztem. Szóval fújjátok csak szépen magatokra, mielőtt visszateszitek a polcra a parfümériában! :)

A Charm Rose Intense egy virágos-friss illattal nyit, amelyben fellelhető a mandarin és a frézia, egy csipetnyi fehérbarackkal. Az illat szív jegyeit a  „fekete rózsa szimfónia” adja, egy értékes rose absolue, amely intenzíven illatozó sötét-vörös, szinte fekete rózsákat tartalmaz. A bazsarózsa könnyed eleganciájával, finom kecsességével és az érzéki lisylanggal összeolvadva egy intenzív, de mégis vidám illatélményt ad. A bázis jegyeiben a pacsuli találkozik a meleg rózsafával, az érzéki vanília eszenciával és a bársonyos ámbra jegyekkel.

Amikor a bőrünkre fújjuk a parfümöt, szerencsére már nyoma sincs a kellemetlen kiszűrődő illatnak, hanem egy igencsak intenzív és karakteres rózsaillatot érezhetünk. De ne a tavaszi, könnyed rózsára gondoljatok, hanem egy mélyebb és sötétebb, közepesen nehéz, őszies illatra, amely nappalra és estére egyaránt hordható, de ha választani kell, akkor sokkal inkább esti illat. Ugyanakkor nem hivalkodóan erős, ha a megfelelő mennyiségben használjuk. A tartósságát közepesnek mondanám, estére már alig érezni valamit belőle.

A Charm Rose Intense illatot egyébként leginkább a harmincas éveikben járó nőkön tudom elképzelni, és bár nem igazán az én világom, időnként, amikor valami egészen másra vágyok, biztosan fogom viselni. A kiszerelése 50 ml-es, az ára olyan 15.000 Ft körül lehet.

Kipróbáltátok már ezt az illatot, mi a véleményetek?

A parfümöt a Thomas Sabótól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása