Smink & Makeup

Új körömlakkok az F&F-től - Visszatért az F&F Nails dekorkozmetikai termékcsalád! (x)

2013. november 18. makeupadmin

A kollekció körömlakkjai hosszan tartó fedést biztosítanak, igazán időtálló színárnyalatokban pompáznak, hogy bárhol, bármilyen alkalommal bevethesd őket. A hétköznapokban leginkább a finom árnyalatok a legkedveltebbek, úgy mint a nude vagy a matt púderrózsaszín. Viszont nem hiányozhat a polcról a dögös tűzpiros vagy a sötétebb árnyalatok, mint a sötétkék vagy a vampos bordó.

nails_model_2.jpg

Az F&F Nails szuper formulájának köszönhetően nem pattogzik le, és tökéletes színfedést biztosít. A hihetetlen ragyogásnak köszönhetően olyan hatása lesz, mintha állandóan frissen lenne polírozva, így a hét minden napján tökéletesen ápolt körmeid lesznek. Akár egy színt, akár két szín kombinációját keresed, az F&F Nails minden igényed kielégíti, és szetted kiváló befejezése lesz.

nails_model.jpg

Az ünnepi szezon közeledtével szerezd be mihamarabb a csillogó limitált darabokat rózsaszín, arany és ezüst árnyalatokban.

Vigyél színt a napjaidba 4 szuper árnyalatunkkal: Fabulous Fudge: a visszafogott bézs, Orange Fizz: stílusos korall, Vintage: kifinomult karmazsin, Poppylicious: klasszikus piros.

ff_nails1.png

Csillogó árnyalatok (limitált kiadás): Pink Diamond Glitter: csillogó rózsaszín, B-Bling Glitter: csillogó ezüst, Cha Ching Glitter: csillogó arany, Indie Go: sötét indigókék.

ff_nails2.png

A körömlakkok 2013. november 11-től a készlet erejéig kaphatók a következő áruházakban: Tesco Fogarasi, Tesco Budaörs, Tesco Debrecen, Tesco Szeged.

További hírek: www.F-F.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása