Smink & Makeup

Ismeritek a Joicot? - Professzionális hajápolás a Shiseido csoport tagjától

2013. december 02. spacegirl

joico_termekek.jpg

Amikor először hallottam a Joico márkáról, akkor egészen meglepődtem rajta, hogy már 15 éve jelen van Magyarországon. Ha még nem ismeritek, az azért lehet, mert elsősorban a "kulisszák mögött", színházi és filmprodukciókban, illetve exkluzív szalonokban használták. A jelenlegi disztribútor viszont nyitott a nagyközönség felé is, így jutott el hozzánk is a híre.

Azt érdemes tudni róla, hogy a Joico a világ egyik vezető professzionális hajápolási márkája, amely 65 országban van jelen. Steve Stefano amerikai fodrász alapította, és 2002 óta a Shiseido csoport részeként működik. Az a fő célja, hogy minden hajtípus számára tökéletes megoldást adjon, és ennek jegyében a 7 fő termékcsoportjában több mint 50 terméket kínál. A Joico innováció lényege az ún. Bio-Advanced Peptid Complex, amely a haj szerkezetében legkönnyebben gyengülő peptid láncra hat és így egészségesebbé, erősebbé, fényesebbé teszi a hajat.

A Joico 7 termékcsaládja:

  • Daily Care - a normál-száraz hajtípus mindennapi ápolására
  • Color Endure - festett hajra
  • Body Luxe - vékonyszálú, erőtlen hajra
  • Smooth Cure - szálkásodásra hajlamos, hullámos és ellenálló hajtípusra
  • Moisture Recovery - száraz, normál hajtípusra
  • K-Pak - gyenge, sérült hajtípusra
  • Style & Finish - formázó és befejező termékek

Természetesen a hajápoló termékcsaládok messze nemcsak sampont és balzsamot kínálnak, hanem az egyes hajtípusok ápolására szolgáló speciális termékeket is. Az árak elég húzósak, a hivatalos webshopban 4.000 Ft felett vannak már a 300 ml-es kiszerelésű samponok és balzsamok is. Én a Moisture Recovery termékcsaládba tartozó sampont és balzsamot kezdtem el tesztelni, de néhány használat után azért még nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Ilyen árcédula láttán nem kicsik az elvárások! :)

joico_moisture_recovery.jpg

Ti találkoztatok már ezzel a márkával, próbáltatok tőlük valamit?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása