Smink & Makeup

NYERJ tökéletes hajkoronát: Gerovital Plant Tratament JÁTÉK!

2013. december 16. spacegirl

gpt_haj.jpg

A Gerovital és a Makeup Blog közös karácsonyi játékában egy regeneráló Gerovital Plant Tratament hajápoló csomagot sorsolunk ki, amely egy regeneráló sampont, egy ápoló balzsamot és egy hajvégápolót tartalmaz!

A Gerovital Plant Tratament termékek gyógynövényeket tartalmazó gyógyhatású készítmények, melyek a gyógyszertári és a kozmetikai termékek között helyezkednek el.

gpt_set.jpgA termékcsalád tagjai

A regeneráló sampon alapját 5 gyógyhatású növényi olaj, a bojtorján, a zsurló, a nyír, a rozmaring és a zsálya alkotja, melyet a restrukturáló hatású kreatin egészít ki. Eredményként egy minden hajtípusra használható, védő hatású harmonikus kombináció jött létre. A sampon hármas hatást gyakorol a hajra; védi a környezet károsító hatásai ellen, regenerálja a hajgyökereket és serkenti a fejbőr vérkeringését.

A hidratáló balzsamban található antioxidáns hatású havasigyopár-kivonat, az Aquaxyl és a gyógynövény kivonatok (orbáncfű, zsurló, kakukkfű, mályva és cickafark) aktiválják a fejbőr a vérkeringését, hidratálják és regenerálják a hajszálakat, és védőréteget képezve védik a környezet káros hatásai ellen.

Hogyan vehetsz részt a játékban?

Válaszolj három kérdésre helyesen, és legyen a tiéd a Gerovital Plant Tratament Regeneráló sampont, ápoló balzsamot és hajvégápolót tartalmazó szett! Íme a kérdések:

A Gerovital Plant Tratament hajápoló termékekről a farmec.hu weboldalon, a G-online webshopban, és a Corvin bevásárlóközpont melletti márkaboltban tájékozódhatsz! Még több nyereményjátékért lájkold a Gerovital Hungary Facebook oldalát!

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2013. december 20-án éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot a Farmec postázza ki a szerencsés nyertesnek. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A nyertest emailben értesítjük 2013. december 21-én, és december 23-án éjfélig jelentkezhet emailben vagy a Makeup Blog Facebook oldalán privát üzenetben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékban résztvevők e-mail címe felkerül a Farmec és a Makeup Blog hírlevél listájára, amelyről bármikor leiratkozhatnak. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása