Smink & Makeup

Ha szilveszterre mégis a csillogás mellett döntesz [VIDEÓ]

2013. december 29. Katushka

Azt, hogy mikor használok csillogó vagy matt szemfestéket, nyilván befolyásolja az alkalom is. Hétköznapra azért nem erőltetem, viszont például szilveszterkor szerintem alap a csillámos, csillogós smink :) Használhatunk olyan szemhéjfestékeket, melyek alapból csillognak, viszont azoknak kevésbé drámai, látványos a hatása, mint magának a csillámnak.

De persze a csillámot sem olyan egyszerű használni. Korábban készítettem hozzá már egy videót, amiben megnézhetitek, hogy is kell úgy használni a csillámot, hogy az sokáig a helyén maradjon. Viszont ha nincs otthon, vagy nem tudtok beszerezni glitter ragasztót, akkor érdemes például műszempilla ragasztóval próbálkozni, csak szerintem az nem olyan kényelmes viselet a szemhéjon.

Csillám esetében pedig azért érdemes körültekintőnek lenni, mert nagyon sok helyen lehet kapni, viszont nem mindegyik alkalmas sminknek. Sok olyan van sajnos, ami igen durva, inkább műkörmös alapanyag, azokat semmiképp sem javaslom, főleg nem szemre!

Ha már elkészült a szilveszteri sminketek, ne felejtsétek el benevezni a játékunkra, amiben Palvin Barbi teljes L'Oreal Paris ünnepi sminkkollekcióját megnyerhetitek! Részletek ITT!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása