Smink & Makeup

Egy szuper koncepció: Pixibag

2014. január 03. spacegirl

pixibag.jpg

A Pixiboxról már sokszor írtunk itt a blogon, már csak azért is, mert a kozmetikumok kipróbálásra "szakosodott" bloggerként szeretjük a meglepetés dobozok koncepcióját.

Ha valaki esetleg lemaradt volna a beauty boxokról: ezek a csomagok általában egy-két teljes méretű terméket és mintákat tartalmaznak, és alkalmanként egy bizonyos díjért cserébe lehet hozzájuk jutni (külföldön az előfizetéses rendszer a gyakoribb). Így otthon, nyugodtan, több alkalommal is kipróbálhatjuk a kozmetikumokat, megalapozottan dönthetünk, hogy meg akarjuk-e őket vásárolni.

A dobozok tartalma időről-időre - havonta, kéthavonta, esetleg ritkábban - változik, és egyes dobozoknál lehet tudni előre, hogy mi lesz bennük, de például a Pixibox esetében nem. Én már csak azért is jobban szeretem ezt a meglepetéses koncepciót, mert így tényleg kipróbálok olyan dolgokat, amiket egyébként eszembe sem jutott volna.

A Pixibox szép "karriert" futott be a múlt év során, minden alkalommal egyre több és több dobozka talált gazdára. A tapasztalatok vegyesek, voltak elégedett és csalódott vásárlók is, ahogyan az lenni szokott. Volt abból is kavarodás, hogy akkor most csak luxus/prémium termékeknek kell-e a dobozban lenniük vagy akár külön kiadásban lehetnek-e drogériás termékek is. Ezt a múlt év végére a Pixibox egy huszárvágással megoldotta: bevezette a Pixibaget, ami a dobozka neszeszer változata drogériás termékekkel. Egyéb tekintetben a Pixibag is ugyanúgy működik, mint a Pixibox: limitált darabszámban, egy bizonyos időtartam alatt érhető el és természetesen házhoz is szállítják.

A első Pixibag ára 3.790 Ft volt, 5 db teljes kiszerelésű és 1 db minta terméket tartalmazott. Sok blogon olvashattatok már a termékekről, úgyhogy itt csak mutatóba:

pixibag_termekek.jpg

  • Syoss szárazsampon vékonyszálú, erőtlen hajra (200 ml)
  • Pussy Deluxe Showcat tusfürdő (150 ml)
  • Gliss Kur Hair Repair elixir hajolaj mindennapos használatra, erősen sérült, száraz hajra (75 ml)
  • Aden Lip & Cheek tint - No. 3 Cherry, ill. egyéb színek (8 ml)
  • Aden körömlakk - No. 49, ill. egyéb színek (11 ml)
  • Neutrogena testápoló minta (15 ml)

Mit gondoltok a szépségdoboz koncepcióról? Melyik tetszik nektek leginkább a hazaiak közül?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása