Smink & Makeup

Teszt: Hean Color Stay On szemfesték triók (608 és 613)

2014. január 07. spacegirl

hean_color_stay_on_triok.jpg

Tavaly ismerkedtem meg a Hean márkával, amely nagyon gazdag termékpalettával és sokéves tapasztalattal rendelkezik a kozmetikai cikkek gyártásának területén. Belföldi és nemzetközi piacokon egyaránt dolgoztak Private Label projekteken, azaz termékeket gyártanak más cégek számára, melyeket azok a saját márkanevük alatt árulnak. Saját kutatólaboratóriummal rendelkeznek. Kozmetikumaik bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag többszörösen teszteltek. Állatkísérleteket nem végeznek. Termékeik egy részét "make up ARTIST" megjelöléssel látják el, ezek azok, amelyeket profi sminkesek számára is ajánlanak.

Ebben a posztban két Color Stay On szemhéjpúder trióról olvashattok, a 608-as és 613-as fehér-szürke összeállításról. A két palettában hasonló színű, de teljesen eltérő finish-ű szemhéjpúderek találhatók. A 608-as paletta egy matt fehér és egy matt középszürke, illetve egy fényes sötétszürke árnyalatot tartalmaz.

hean_color_stay_on_trio.jpg

Hean Color Stay On - 608

hean_color_stay_on_nyitva.jpg

Hean Color Stay On - 608

A 613-as palettában egy fényes fehér és egy fényes középszürke, illetve egy apró csillámos sötétszürke árnyalat található.

hean_szemfestek_trio.jpg

Hean Color Stay On - 613

hean_szemfestek_trio_nyitva.jpg

Hean Color Stay On - 613
(sajnos a memóriakártyám megette a használatlan állapotban készült képeket)

A csomagolásuk egyszerű, nem túl stabil műanyag, csavaros kupakkal. Ebből a szempontból az olcsóbb, drogériás szemfestékekre hasonlítanak.

A pigment tartalmuk alapvetően rendben van, bár a középárnyalatokat valamivel gyengébbnek tartom ebből a szempontból, főleg a matt szürke árnyalatot. (Ezekre a palettákra egyébként nem nyomták rá a "make up ARTIST" pecsétet, szóval nem professzionális felhasználásra szánják őket.) Alap nélkül egyáltalán nem érdemes velük próbálkozni, mert nem sok látszik belőlük. (A lenti mintákon a Hean Stay On bázisán láthatók.) A 613-as paletta fényes, apró csillámos sötétszürke árnyalata nagyon ismerős volt, ezért összehasonlítottam az első Naked paletta Gunmetal szürkéjével, és arra jutottam, hogy szinte ugyanolyan.

hean_szemfestek_mintak2.jpg

Hean Color Stay On: felső sor 613, alsó sor 608

Egyszerű a használatuk, nem porolnak, az élek könnyen elsatírozhatók és a színek egymással egyszerűen összemoshatók. Mindkét palettával inkább esti sminket lehet készíteni, és önmagukban nem elegendőek egy teljes szemsmink elkészítésére. (A fehér színek használatát a szemöldökcsontra egyáltalán nem javaslom.) 

hean_szemfestek_paletta_szem.jpg

Füstös szem készítéséhez ideálisak (613 - fehér és középszürke, 608 - sötétszürke)

A Hean Color Stay On szemfesték triók 1.890 Ft-ba kerülnek, ami szerintem egészen barátságos ár, ár/érték arányban nagyon a helyükön vannak. A két próbált paletta közül a 613-as jobban kihasználható szerintem. Ha kipróbálnátok őket, ITT találjátok a kínálatot.

Ismertétek ezt a márkát, próbáltatok már tőlük valamit?

A termékeket a Heantól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása