Smink & Makeup

Bőrápolás férfiaknak

2014. január 17. Katushka

Nem tudom, Ti hogy látjátok, de szerintem a legtöbb férfi úgy gondolja, hogy a bőrápoló termék felesleges pénzkidobás és pepecselni sem nagyon szeretnek vele. Pedig a férfiak bőrének is ugyanúgy szüksége van az ápolásra, ahogy a hölgyekének. Attól még nem lesz belőlük lány, hogy odafigyelnek a bőrük egészségére :)

26460.jpg

Az Artemis Men olyan férfiaknak lett kifejlesztve, akik szeretik a hatékony megoldásokat. Az Artemis 2014 januárjától a férfi bőrápolási piac meghódítására tör. Az ARTEMIS MEN egy 7 termékből álló, komplett család, az innováció, az egyszerűség jegyében született esztétika és a legtökéletesebb minőség követelményeinek szentelve a termékeit. A tökéletes bőrápolás egy kihívásokkal teli napra, fáradságot és stresszt elűzve!

A fejlesztés során a svájci szakértők folytatták a korábbi stratégiát, mellyel már vásárlók százezreit győzték meg a márka megszületése óta. Ez az, amiért az Artemis Men a természet legkiválóbb összetevőit ötvözi a legújabb tudományos vívmányokkal: a kizárólag az Artemis által használt SwissSummitCompound® összetevő vitalizálja, és védi a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben. A havasi gyopár kivonat, a taurin és a hegyikristály erősítik a bőrt, a sejteket új energiával töltik fel. A bőr ellenállóvá, frissé válik, akár egy tökéletes nap után a hegyekben. Minden termék allergénektől mentes, valamint nem tartalmaz parabéneket illetve kőolajszármazékokat sem.

Clenasing & Shaving Cream

ArtemisMen_CleansingShavingCream_05_6.jpg

After Shave Repair Fluid

ArtemisMen_AfterShaveRepairFluid_02_2.jpg

Power Fluid

ArtemisMen_PowerFluid_08_6.jpg

Age-Defence Care

ArtemisMen_AgeDefenceCare_3_2.jpg

Eye Energiser Roll-On

ArtemisMen_EyeEnergiserRoll-On_02_2.jpg

Hair & Body Wash

ArtemisMen_HairBodyWash_III_02_5.jpg

Deobrandt Roll-On

ArtemisMen_DeoRoll-on_02_2.jpg

Szett - 30 ml Cleansing & Shaving Cream + 50 ml Hair & Body Wash + 25 ml Power Fluid

Ezek a termékek kizárólag a Douglas Parfümériákban kaphatók januártól.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása