Smink & Makeup

Tartós, mégis könnyedén eltávolítható szempillaspirál

2014. január 19. Katushka

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ha tartós, rétegezett szempillaspirált használok, akkor annak eltávolítása nem 1-2 perc. Rendesen áztatnom kell a sminklemosóval, mire valóban lejön, így aztán sokszor nem is szeretem több rétegben használni a spirálokat, még akkor sem, ha úgy lesz valóban szép a végeredmény. Épp ezért is keltette fel az érdeklődésemet ez a termék és nagyon várom már, hogy kipróbálhassam, mert azt ígéri, hogy tartós, viszont egyáltalán nem nehéz eltávolítani. Hát majd meglátjuk :) De jöjjenek a részletek.

Candice_VolCurMas_0271_small.jpg

Az IsaDora Volume & Curl szempillaspirál nem mosódik el, nem töredezik, egész nap tartós, mégis akár langyos vízzel is eltávolítható. Egy új, az ún. tube technológia, melynek köszönhetően a szempillákat kivételesen rugalmas polimerek veszik körül a festés során, lehetővé teszi, hogy a szempillák sűrű, szépen ívelt hatást keltsenek.

Volume & Curl hatás

A speciálisan kialakított kefe és a különleges formulájú festék együttesen adják az eredményt. Az ergonomikus, hajlított formájú kefe követi a szem természetes formáját, megkönnyítve ezzel a sminkelést, és lehetővé téve a szempillafestést egyetlen mozdulattal.

VolCur_open.jpg
Használata

  • Használd a spirál külső felét a szempillák tövétől a végekig, így sűrűbbé és igézővé teheted szempilláid.
  • A kefe felső felét használva göndörítsd szempilláid néhány másodperc alatt.

Ha tetszik a termék és szeretnétek kipróbálni, akkor 2014. márciusától keressétek a Douglas Parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása