Smink & Makeup

Év eleji újdonságok a Lancome-tól

2014. február 04. spacegirl

A Lancome még 2010-ben vezette be a Teint Miracle alapozót, amely a természetes, ragyogó arcbőrt helyezte a középpontba. A Teint Miracle úgy kölcsönöz természetes megjelenést, hogy eközben elfedi az arcbőr tökéletlenségeit. A Lancome most egyrészt megújította ezt az alapozót, másrészt egy teljesen új termékkel is jelentkezett.

lancome_alapozok_2014-01.jpg

A vadonatúj Miracle Air de Teint alapozó a Teint Miracle koncepcióját viszi tovább. Könnyebb mint valaha az illékony és a részben illékony olajok keverékének, valamint az ún. "Miracle részecskéknek" köszönhetően, amelyeket 90%-ban levegő alkot. Ezt a terméket azoknak a hölgyeknek fejlesztették ki, akik alapozót inkább csak alkalmanként használnak, és akkor is csak célzottan, a problémás területeken. A Miracle Air de Teint azt ígéri, hogy olyan könnyű, hogy egyáltalán nem érezhető az arcbőrön. Olyan egyedülálló púderszemcséket tartalmaz, melyek a más alapozókban található szemcséknél sokkal könnyebbek. Az arcbőrrel érintkezve a fluid könnyű púderré alakul, a „Miracle részecskék” pedig úgy tökéletesítik az arcbőrt, hogy szinte észre sem lehet venni, hogy sminket viselünk. A korábbi formulához képest még ragyogóbb, de mégis matt bőrt biztosít. A Miracle Air de Teint 9 árnyalatban érhető el és 15-ös fényvédelemmel van ellátva.

A Miracle Air de Teint és a megújult Teint Miracle alapozók 2013 január közepétől kaphatók a Lancome Szépségszigeten a WestEndben, illetve a márkát forgalmazó Douglas és Marionnaud parfümériákban. Ajánlott fogyasztói áruk 11.500 Ft.

SPRING_PLVGF_DP1_HD291013.jpg

A French Ballerine kollekcióval a Lancome már a tavaszra készül. Inspirációul a leggyönyörűbb balett-táncos kiegészítő, a szaténszalagból készült masni szolgált. A színeket pedig a ballett-táncosnők ruhái ihlették, ahhoz illő pasztelles és selymes árnyalatok: barack, rózsaszín és pink variációk. A kollekció arca nem más, mint a Lancome legújabb szépségnagykövete, Lily Collins.

A kollekció termékei:

Justaucorps’ highlighter púder

lancome_2014_tavasz_highlighter.jpg

A gyönyörű balerina sminkje, áttetsző gyöngyszerű lehelet az arcon. A balerinacipők ihlette tükröt is tartalmazó arcpúder mintázatán is a szaténszalag köszön vissza, mely a Lancome rózsa stílusos újraértelmezése. A highlighter két színt tartalmaz, a cukorkabevonó pink lágy fényt ad a bőrnek, a pop pink pedig megmutatja annak természetes, szexi ragyogását. Ajánlott fogyasztói ára 12.500 Ft.

Gloss in LOVE Volumizer ajakfény

Az ultrafényes simító formula nagyítóüvegként viselkedik az ajkakon. Addiktív hidratáló textúra + meleg-frissítő hatás: ultrakényelmes, védi és ápolja az ajkakat akár 6 órán át. Poliolajok és mentolszármazékok keveréke váltják ki a meleg-hideg ellentétet, melynek ajaktelítő érzése és hatása van. Új pasztelles cukorkabevonó árnyalat: egészen világos pink szín a könnyen viselhető cukor borította hatásért. Ajánlott fogyasztói ára 7.900 Ft.

Hypnose Pirouette Pink szemhéjpúder paletta

lancome_2014_tavasz_paletta.jpg

Akárcsak a highlighter esetében, a paletta csomagolásán is a csavarodó Lancome logó és a szaténszalag köszön vissza. A balerinaszemekre tervezett édes öltözet a rózsaszín árnyalataiból: a pasztelles kandiscukortól a sötét pink árnyalatig. Ajánlott fogyasztói ára 14.800 Ft.

Hypnose Dazzling krémes szemhéjfesték

lancome_2014_tavasz_szemfestekek.jpg

A csodálatos szemek újabb titka az intenzív szín és az ékkőszerű kaprázatos csillámok, amelyek vízállóak és elkenődésmentesek. Egyedülálló érzéki textúra, amely soha sem látott simasággal és egyenletességgel oszlatható el. Professzionális applikátor, mely személyre szabott eredményt tesz lehetővé a finomtól a vörös szőnyegen való hódításig. 2 friss tavaszi árnyalatban kapható. Ajánlott fogyasztói ára 8.500 Ft.

A French Ballerine kollekció 2013 januártól kapható a Lancome Szépségszigeten a WestEndben, illetve bizonyos, a márkát forgalmazó Douglas és Marionnaud parfümériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása