Smink & Makeup

Vichy Neovadiol Magistral Elixir: revitalizáló olaj az ideális arcbőrért

2014. február 18. spacegirl

A Vichy már több mint 12 éve a hormonális változások okozta bőröregedés elleni kozmetikai készítmények úttörője. 2001-ben mutatta be a Neovadiol bőrtömörséget fokozó termékcsaládot az érett arcbőr számára. Azóta a laboratóriumok még további kutatásokat folytattak, aminek köszönhetően a Vichy tavaly bevezette az első arcápolót a változókor utáni időszakra – ez a Neovadiol Magistral balzsam. A termékcsalád most egy egyedülálló arcápolóval bővült, amely a Neovadiol Magistral Elixir nevet viseli.

Vichy_Neovadiol_Magistral_Elixir.jpg

A Neovadiol Magistral Elixir egy „fiatalság elixír“, amely a revitalizáló olajoknak köszönhetően elősegíti az arcbőr helyreállítását. Egyedisége az Omega 6-9 zsírsavak kiemelkedő koncentrációjában rejlik, amelyek jótékony hatással vannak az arcbőrre. Az olajok exkluzív kombinációja pótolja a változókor hatására meggyengült arcbőr lipidhiányát, elősegíti az arcbőr természetes esszenciális zsírsavtermelését, és ezzel megújítja az arcbőr lipid-egyensúlyát. A száraz tapintású olaj textúra táplálja az arcbőrt. Az arcbőr nem fénylik, hanem egsézségesen ragyog. A pipettás flakonnak köszönhetően könnyen adagolható. Hipoallergén, bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt érzékeny arcbőrön. 

A Neovadiol Magistral Elixir három omega zsírsavakban gazdag növényi olajat tartalmaz: sáfrányolajat, rizskorpaolajat és karitévajat. Ezek az olajok ötször magasabb koncentrációban vannak jelen, mint a Neovadiol Magistral balzsam esetében. Az eredmény pedig a tömörebbnek és simábbnak látszó arcbőr, az azonnali komfortérzet és a ragyogó arcbőr.

A háromféleképpen is alkalmazható:

  1. Szérumként: Pár cseppet kell felvinni a megtisztított arcbőrre, majd következhet a hagyományos arckrém. Az arcbőr azonnal táplált és hidratált lesz.
  2. Balzsamként: Egy-két cseppet kell a hagyományos arckrémmel elkeverni a nyugtató hatású balzsam textúra kialakításáért, abban az esetben, ha az arcbőrnek mélyre ható ápolásra van szüksége. Az arcbőr azonnal visszanyeri komfortérzetét.
  3. Maszkként: 10 cseppet kell felvinni a megtisztított arcbőrre. 10 percig hagyjuk hatni a jótékony hatású olajok revitalizáló hatásának kifejtéséért. Az arcbőr visszanyeri lipidtartalmát, tömörebbnek, simábbnak látszik. 

Ajánlott fogyasztói ára 9.999 Ft (30 ml), kapható a Vichy partner gyógyszertáraiban 2014. januártól.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása