Smink & Makeup

Márciusi újdonságok az AVON-tól

2014. március 01. Katushka

Ma hivatalosan is elkezdődött a tavasz, ez az időn is látszik, úgyhogy lássuk, hogy például az AVON mivel készül márciusra.

Avon_Eye Dimensions_hangulat_1.jpg

Az Eye Dimensions hármas szemhéjpúderrel igazi nőnek érezheted magad. A szemhéjpúder többdimenziós hatást biztosít, a színek keverhetők és építhetők, csillogó ragyogással, 6 féle árnyalatban. A termék megtalálható az AVON online-on.

Avon_Eye_Dimensions_termek_2.jpg

A termék ára: 2360 forint. 

A tavaszi lágy színekhez és új sminktrendekhez alkalmazkodva az AVON pasztell kollekcióval jelentkezik Nőnap alkalmából. A kollekció többek között tartalmazza a márványos arcpirosítót, mely többféle árnyalatból áll, így gyönyörű pírt ad az arcodnak.

Avon_marvanyos_arcpir_termek_1.jpg

A termék ára: 2860 forint.

A kollekció következő darabja a szaténfényű körömlakk, mellyel újabb réteget húzva körömlakkodra szaténfényű hatást érhetsz el.

Avon_szatenfenyu_koromlakk_1.jpg

A termék ára: 1450 forint.

A Pro+ hosszan tartó körömlakk 2 új árnyalattal, a Cultured Purple és a Wandering Rose-zal jelentkezik.

Avon_pro_koromlakk_cultured_purple.jpg

Avon_pro_koromlakk_wandering_rose.jpg

A termék ára: 1380 forint.

Az AVON vadonatúj körömdíszítő kövekkel és csipesszel jelentkezik, egy szettben. A szett 12 féle színes, csillogó követ tartalmaz, a csipesz segítségével pedig könnyedén felhelyezheted körmeidre a csillogó díszeket.

Avon_koromdiszito_szett_csipesszel.jpg

A termék ára: 1960 forint.

Solutions 8 az 1-ben bőröregedést késleltető termékcsalád egyszerű megoldást nyújt a bőröregedés 8 külső jele ellen. Halványabbnak mutatja a ráncokat, helyreállítja a bőr fiatalos rugalmasságát, feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt, halványabbá teszi az öregségi foltok és elszíneződések láthatóságát, simábbá teszi a bőr struktúráját, kisebbnek mutatja a pórusok méretét, megelőzi a bőr megereszkedését, mélyen hidratálja és táplálja a bőrt.

avon_solutions_8in1_termekcsalad_.jpg

A termékcsaládban található mindkét termék ára: 1869 forint.

A jó idő közeledtével előkerülnek a szoknyák és a szandálok is, ezért fontos, hogy lábaink szépek, ápoltak legyenek. Az AVON levendulás kényeztető bőrpuhító balzsama most minden nő jó barátja lehet, hiszen aromaterápiás hatású levendulaolaj formulával, puhít, simít és ellazít.

avon_levendulas_borpuhito1_.jpg

A termék ára: 1500 forint.

A téli hideg káros hatásai után frissítsd fel a hajad az Advance Techniques hajdúsító termékcsaláddal, mely kollagént tartalmaz. A sampon nem engedi a hajszálakat lelapulni, ápolja a hajat és a fejbőrt is egyben. A balzsam segít fenntartania haj és a fejbőr optimális szintű hidratáltságát. A spray pedig 39%-kal sűrűbb érzetűvé teszi a hajat, így a frizura dúsabb hatás kelt, és segít megemelni a hajszálakat a tövüknél. A maximális dús hatás érdekében használd egyszerre a termékcsalád összes termékét!

avon_advance_techniques1_.jpg

  • A sampon ára: 830 forint.
  • A balzsam ára: 830 forint.
  • A spray ára: 1130 forint

Forrás: sajtóanyag

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása