Smink & Makeup

Rendelhető a márciusi Szépségbox

2014. március 08. Katushka

Nem a Szépségbolt az első, aki előrukkol a beauty boxokkal. Külföldön ez már jó ideje megy, nálunk ez kicsit több, mint egy éve kezdődött. A Douglas volt az első, aki előjött ezekkel a dobozokkal, ha jól emlékszem, ők viszont óvatos duhaj módjára, nem zsákbamacskát árultak a dobozokkal. Előre lehetett tudni, hogy mit rejt majd a csomag és ez alapján mindenki eldönthette, hogy meg akarja e venni a csomagot, vagy sem. Ezután nem sokkal jött a Pixibox, amiről szintén mindig beszámolunk Nektek. Itt már sokkal inkább érvényesül a zsákbamacska elve. Előre nem lehet tudni és kiszámítani, hogy mit fog rejteni a doboz. Nagyjából minden második hónapban meg lehet vásárolni, de résen kell lenni, mert a dobozok korlátozott számban érhetők el. A harmadik versenyző, amely a legfiatalabb ebben a mezőnyben, az a Szépségbolt által kínált Szépségboxom.

2013 májusa óta lehet megrendelni ezeket a dobozokat, minden holnapban. A megrendeléseket hónap közepéig érdemes leadni, mert a kiszállítás az adott hónap utolsó hetén történik meg.

Nem csak havonta lehet megrendelni ezeket a boxokat, hanem ha nem akarunk minden hónapban a megrendeléssel bíbelődni, akkor akár 3 vagy 6 hónapra előre is előfizethetünk. Nyilván, ha minél több hónapra előre rendelünk, annál nagyobb összkedvezményt fogunk kapni.

  • 1 hónapra 4 990 forint
  • 3 hónapra 13 990 forint
  • 6 hónapra 26 990 forint

A márciusi box tehát még bőven rendelhető és most biztos ajándék is jár mellé, ami nem más, mit egy Neutrogena® Tápláló kézkrém Sarki szederrel (75 ml).

marciusi_szepsegboxom__8c830984dce60f1ecaaf3f267e6861ef.jpg

A dobozok értéke elérheti akár a 20 000 forintot is, helyette nekünk csak majdnem 5 000 forintot kell fizetni. Szerintem megéri. Arról már nem is beszélve, hogy utána az üres dobozt bármire tudjuk használni, pl sminkek tárolására :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása