Smink & Makeup

Új spirál a Max Factortól: Excess Volume

2014. március 08. spacegirl

Excess Volume sajtóanyag.png

A Max Factor egy vadiúj, extrém hatású spirállal készül a tavaszra, a Excess Volume-mal. A Max Factor legújabb innovációja extrém dúsítást és intenzív, fekete, lakkhatású fedést ígér. Ezt a terméket azoknak a nőknek fejlesztették, akik nem elégedettek a hagyományos szempillaspirálok hatásával.

Excess Volume_single pack closed_ecomm.jpg

Az Excess Volume valójában két külön spirált ötvöz egy termékben: az egyik végén található spirál kimondottan a dúsításért felel, míg a másik egy fényes, lakk hatású fedőréteggel vonja be a szempillákat, mely által a festék tartóssá is válik. A dúsításért felelő alap réteg vastagító formulája waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. Szintén dúsításra hivatott a hozzá tartozó, eddigi legnagyobb spirálkefe. A sötét fekete lakk fedőréteg pedig hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen. Az alapréteg mikroszövetei miatt a lakkréteg bevonja a szempillákat a tövektől egészen a végekig, ezáltal alkotva intenzív fekete, fényes végeredményt. A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás és persze a tartósság érdekében. A két fázis használható akár külön-külön is, ha csak egyik, vagy másik hatást kívánjuk elérni.

A termék egy 2014 tavasz-nyári divatbemutatón debütált, ahol Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója szemléltette a szuperintenzív szempillákat.

Azért használtam a Max Factor Excess Volume szempillaspirált, hogy igazán átütőt alkossak. Ez a szezon abszolút mértékben a kiemelésről szól – az extrém módon dúsított és ezzel egy időben nagyon mély feketére festett szempillák, melyek intenzív lakk csillogást is kapnak, rendkívülivé varázsolják megjelenésed.

Pat McGrath

A Max Factor Excess Volume szempillaspirál elérhető 2014 márciusától a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása