Smink & Makeup

Keira Knightley sminkje lépésről lépésre

2014. március 17. spacegirl

keira_makeup.jpg

Keira Knightley nagyon ritkán hibázik a vörös szőnyegen, szinte mindig gyönyörű és szofisztikált sminkben láthatjuk. Ezt a sminket a Jack Ryan: Árnyékügynök Egyesült Királyság-beli premierjén viselte, és egyik kedvenc gurum, Lisa Eldridge készítette neki.

keira_clothes.jpgKeira erre az alkalomra egy fekete Proenza Schouler ruhát kapott, helyes masnis Chanel cipellőkkel, fülbevalóval és egy Balenciaga karkötővel kiegészítve. Lisa rögtön tudta, hogy ehhez a letisztult szetthez egy feltűnőbb sminket fog készíteni, melynek fő eleme a narancsos vörös ajak.

Először a Chanel Perfection Lumiere Foundation 20-as árnyalatával tökéletesítette a bőrt, majd korrektort használt a szem alatti területen. A sminket a Chanel Poudre Universelle porpúder Clair árnyalatával fixálta. Az orcákra a Joues Contraste pirosító Rose Initial árnyalata került, amely egy meleg, barackos rózsaszín.

A szemeken a Chanel 2014-es nyári kollekciójának Illusion D'Ombres New Moon #97 szemfestékét használta, amely egy mályvás réz árnyalat egy leheletnyi rózsaszínes pezsgővel. Ezután a cicás tusvonalat az Ecriture de Chanel Noir folyékony tussal húzta meg. Az alsó és felső vízvonalon fekete vízálló szemceruzát használt Noir Intense színben. Ugyanezzel a ceruzával alakította ki az alsó szemhéjon a füstös hatást. A szempillákat először is göndörítette, majd a Chanel Le Volume Mascara fekete árnyalatát használta. Ezt követően Ardell szálas műszempillákkal fokozta tovább a hatást, hosszabb szálakat téve a szem külső sarkába. A szemöldököt barna szemöldökpúderrel tökéletesítette, maradva az eredeti formánál és természetes hatásnál.

A szexi füstös szemeket és az elegáns fekete ruhát egy élénk, de elegáns színnel egészítette ki az ajkakon. Először a Chanel Le Crayon Levres szájceruza Orange Intense árnyalatát használta, majd a Chanel Rouge Allure Intense hosszantartó ajakrúzs Incandescente (97) árnyalatát. A tartós hatás érdekében az első rúzsréteg felvitele után leitatta a felesleget, megigazította a formát a szájceruzával, majd felvitt egy második réteget is és óvatosan ismét leitatta a felesleget.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása