Smink & Makeup

Húsvéti meglepik a Lush-tól

2014. március 20. Katushka

A húsvét idén számomra nagy izgalmakat tartogat, mert ha minden igaz, akkor már a kezemben tarthatom majd a kisbabámat, arról nem is beszélve, hogy idén pont húsvét hétfőre esik a születésnapom :)

LUSH-Easter-Collection-1399.jpg

A Lush pedig már felkészülten várja a rajongóit a húsvéti rohamra. Természetesen rengeteg termék közül választhattok majd, a fürdőgolyóktól a habfürdőkön át az ajándékcsomagokig. A legjobb, hogy ha valakinek szeretnél kedveskedni, akkor a csokitojást ki is válthatod egy jó kis Lush termékkel, így az egészségén és a bőrén sem esik majd csorba.

Golden Egg luxus fürdőgolyó

Ez a tojás vadonatúj találmány: luxusfürdő-réteggel bevont fürdőbomba. Először gyorsan lesüllyed a kád aljára és egészen addig ott is marad, amíg a külső réteg fel nem oldódik, majd amikor már a pezsgős rész érintkezik a vízzel, egyszerre csak a felszínre bukkan. A burkot alkotó luxusfürdő-keverék csodás, fair trade, bio kakaóvajjal készül, melyet a kolumbiai Peace Village-ből szerztek be, és van benne abból az olívaolajból is, mely egy Palesztinában működő, vadonatúj permakultúrás projektből származik. A golyó a Honey I Washed the Kids bestseller illatát árasztja, külsejét pedig műanyagmentes aranycsillámok díszítik.

Lush-Golden-Egg-Bath-Bomb.jpgBunny habfürdő

Ez a cuki kis habfürdő úgy néz ki, mint egy fehér nyuszi, és teljesen új összetétellel készül. Formulája hasonló a bubbleroonéhoz, sheavajat és kókuszolajat tartalmaz, sőt még kukoricakeményítőt is adtak hozzá. A sűrű tömböcskét kettétörheted, így két fürdőre is elegendő. Persze az egészet egyszerre is beledobhatod a kádba, ha tengernyi bőrpuhító, Creamy Candy illatú habra vágysz. A Bunny habfürdőt az Alice Csodaországban című könyvben szereplő fehér nyuszi ihlette; az édes kis figura rózsaszín pocakjában kis  kukoricakeményítő-virágok vannak, melyek a víz színén úszkálnak majd.

6494-Bunny-group-for-web-1.jpgCarrot szappan

Látványos, répa alakú szappan, melynek minden szeletében egy nyuszi rejtőzik. A narancsszínű rész hidratáló sárgarépaolajjal készül, míg a belül levő fehér nyúl bőrpuhító kakaóvajat tartalmaz. Az illata egyáltalán nem emlékeztet a sárgarépáéra, hiszen ínycsiklandó, gyümölcsös illóolajokból, például bukuból, citromból és bergamottból keverték ki.

6497-carrot-soap_WEB-1.jpgBunch of Carrots többször használható habfürdők

A tavalyról ismert répa idén kisebb méretben, hármasával csokorba kötve tér vissza, így mindegyiket gyorsabban el lehet használni, amikor még igazán friss. Ezek a habfürdők többször használhatók: tarts egy répát a folyó víz alá, majd amikor már elég hab képződött, tedd félre a következő alkalomra. Ugyanolyan gyümölcsös illata van, mint a Carrot szappannak, és még egy kevés bőrtápláló, vitaminokban gazdag sárgarépaolaj is van benne, mely fiatalító hatású és rendkívül jó bőrnyugtató.

6496-Bunch-of-Carrots---web-version.jpgBrightside habfürdő

Az idén újra itt van ez a tündöklően jókedvű, színesen örvénylő habfürdőtömb, mely a te életedbe is vidámságot kever. Sőt most már itt is marad, húsvét után ugyanis bekerül egész éven át kapható termékek közé! Illatát a szicíliai mandarin, az ázsiai mandarin és a bergamott derűs illóolajai teszik örömtelivé, s a ráadás, a cseppnyi citrom még tovább fokozza az élénkítő összhatást. Ezeknek az olajoknak mindegyike energetizál és tonizál, így tiszta fejjel, derűs lélekkel lépsz majd ki a kádból. Morzsold el a habfürdőt a zuhogó víz alatt és figyeld, ahogy a fürdővízben szétárad a alkony vörösnarancs színe. Még fehér habfelhők is úsznak a kádban!

6296-Always-look-on-the-brightside-NEW640-x-587.jpg

Fluffy Egg fürdőgolyó

Minden évben nagy kedvenc! Ez a cukorkaillatú, rózsaszín, cukorvirággal díszített tojás azoknak készült, akik a húsvétot nem tudják elképzelni édesség nélkül. Ha ezt dobod a kádba, úgy fogod érezni magad, mint aki egy pillecukor-, vattacukor- és gumicukorillatú, pezsdítően gyöngyöző tenger kellős közepébe pottyant. Fürdőzz a húsvéti cukormámorban – kalóriák nélkül!

154-Fluffy-Egg-New-640-x-587.jpg

The Immaculate Eggception fürdőgolyó

Ezek a tojások is a Lush innovatív, kétrétegű fürdőgolyói közé tartoznak. Húsvéti tojáshoz illően ajándékot rejtenek: törd fel a habfürdőből és fürdőgolyókeverékből készült héjat, és belül egy csibe vagy nyuszi alakú mini fürdőbombát találsz. Ezután a héjat és a meglepetést egyszerre beledobhatod a kádba, hogy a víz vanília-, citrom- és grapefruitillatú ünnepi fürdővé változzon. Két színösszeállításból választhatsz: a zölddel díszített sárga tojásban nyuszit találsz, a sárgával vagy kékkel díszített rózsaszín tojásban pedig csibét. Mindkettő igazi húsvéti élmény!

5837-Immaculate-Eggception-pink-group-for-web.jpg

Funny Bunny ajándékcsomag

Limitált kiadású húsvéti különlegességeink közül egy csomót belecsomóztak ebbe a biopamutból készült kendőbe. A biopamutot egy nőkből álló szövetkezet készíti Indiában. Amikor a hagyományos papír helyett a Lush kendőcsomagolásait választod, te is teszel azért, hogy megtakaríthassunk évi 11,6 tonna hulladékot. Ez különösen fontos olyan ünnepek idején, mint a húsvét, amikor a túlzott csomagolás mindent eláraszt.

Zuhanyzós változat tartalma: 100 g Carrot szappan, Grass tusfürdő (100 g), Green FUN és Olive Branch tusfürdő (100 g)

6500-Funny-Bunny-UK-gift-with-content-for-web-1.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása