Smink & Makeup

Te mit titkolsz a pasid elől?

2014. március 21. spacegirl

Mi nők szeretünk titokzatos, csodálatos teremtményeknek tűnni a pasik szemében (legalábbis egy kapcsolat elején mindenképpen). Mindez azzal is jár, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem verünk nagy dobra előttük. Ilyen a szépségápolási rutin nagy része is, a férfiaknak sokszor fogalmuk sincs róla, hogy mennyi áldozattal jár az, hogy úgy nézzünk ki, ahogy.

face_waxing.jpg

Nemrég olvastam egy brit felmérésről, ami szerint a nők átlagosan 8 kínos "szépségtitkot" nem osztanak meg a partnerükkel. Sőt, megsemmisítve éreznék magukat, ha ezek kiderülnének a párjuk előtt. És hogy mi van a lista élén?

Nem meglepően a nem kívánatos szőrök, legyenek azok az arcon (bajusz, orrszőr, miegymás), lábujjakon vagy egyéb testrészeken. Hasonlón nem szeretnék feltárni azt, hogy lereszelik a bőrt a lábukról, alakformáló fehérneműt hordanak, szedik a szemöldöküket vagy öregedés és narancsbőr elleni készítményeket használnak. 

A megkérdezettek kétharmada úgy gondolja, hogy a férfiak nincsenek tisztában azzal, hogy a nők miket tesznek a szépségért. Ötödük pedig sosem osztaná meg a partnerével ezeket a titkokat, sok éves együttlét után sem (na ők lehetnek azok, akiket smink nélkül sem láthat a párjuk...).

Ti hogy álltok ezzel? Van olyan szépség rutin, amit eltitkoltok a partneretek elől vagy egy idő után már nincsenek titkok?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása