Smink & Makeup

Pupa tavaszi Navy Chic VAMP! 001-es paletta teszt

2014. március 23. Katushka

Pár napja már beszámoltunk arról, hogy milyen a Pupa 2014-es tavaszi kollekciója. Most volt szerencsém ezek közül a sminkek közül kipróbálni az egyik ötös szemhéjfesték palettát, ami a 001-es összeállítás. Azt kell mondjam, hogy a három paletta közül ez az, ami a legizgalmasabb színeket tartalmazza, így ezt inkább azoknak ajánlom, akik szeretnek kísérletezni, szeretik a feltűnést és a változatos megjelenést, mert a világos lila és a sárgás arany szín nem mindennapi viselet, legalábbis nálam biztos nem :)

Pupa navy chic 001 test (3).JPG

A paletta 5 árnyalatából egyébként 3 szerintem teljesen viselhető akár a mindennapokban is. Amit a kiszereléséről érdemes tudni, hogy viszonylag kicsi, így a neszeszerben nem foglal túl sok helyet. Jól záródik a tok, amiben található természetesen egy kis tükör és egy két végű szivacsos aplikátor. Aki ismer, az tudja, hogy ezekről az aplikátorokról megvan a véleményem, de akkor nagy segítségünkre lehetnek, ha épp nincs kéznél ecset. A tok felső része aranyozott borítású, ami szerintem szép, viszont ha a neszeszrünkbe tartjuk, akkor szinte biztos, hogy hamarosan el fog kezdeni kopni a "zománc".

Pupa navy chic 001 test (5).JPG

A festékek egészen jól pigmentáltak, de erősen ajánlott alájuk valamilyen bázist használni és nem csakazért, hogy tartósabb legyen az eredmény, hanem a képeken is jól látszik, hogy kevésbé intenzívek, ha nincs alattuk bázis. Persze az is hozzátartozik, hogy ez igaz a legtöbb szemhéjfestékre. Nem porol, ezért nem pazaroljuk a festéket, amikor az ecsetet belemártjuk a színekbe. Mindegyik árnyalat enyhén metálos, pont annyira, amitől még hordhatók lesznek a színek.

Pupa navy chic 001 test (4).JPG

Pupa navy chic 001 test (6).JPG

Szemhéjbázis nélkül

Pupa navy chic 001 test (7).JPG

Szemhéjbázissal

Készítettem egy színesebb sminket, bár megmondom az igazat, ezt csak a teszt kedvéért, mert ez a smink nagyon nem az én világom, leginkább a sárgás-arany szín miatt, de a cél szentesíti a sminket :)

Pupa navy chic 001 test (2).JPG

Pupa navy chic 001 test.JPG

Pupa navy chic 001 test (1).JPG

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása